Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Sampdoria Monza Bahis Tahmini 02.10.2022

İtalya Serie A Ligi‘nde ilk 7 hafta geride kalırken düşme potasından kurtulmayı başaramayan Sampdoria ile Monza, 2 Ekim Pazar günü karşı karşıya gelecek. S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 16:00.

intobet, Sampdoria galibiyetine 2.35, beraberliğe 3.40, Monza galibiyetine ise 3.10 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.94, 2.5 Alt 1.86 oran kazandırıyor.

Sampdoria En Alt Sırada

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 7 haftanın en zayıf halkası Sampdoria. Marco Giampaolo önderliğinde ilk 7 haftadan galibiyet çıkaramayan ev sahibi, 5 mağlubiyet, 2 beraberlik aldı. Lazio ve Juventus gibi iddialı takımlara geçit vermeyen Sampdoria, 5 maçtan ise mağlubiyetle ayrıldı. Son 3 haftada Hellas Verona, Milan ve Spezia’ya kaybeden ev sahibi, 7 hafta sonunda 13 gol yerken, rakip filelere sadece 4 gol gönderebildi. Ligin en zayıf hücum performansını sergileyen Sampdoria, milli ara dönüşünde düşme hattında yer alan bir diğer takım Monza ile karşı karşıya gelecek.  Ev sahibinin toparlanmak için önünde çok büyük bir fırsat var.

Monza İlk Galibiyetini Aldı

Monza cephesinde teknik adam değişikliği ilk haftadan meyvelerini verdi. Tarihinde ilk kez İtalya Serie A Ligi’nde mücadele eden konuk ekip, transfer döneminde önemli takviyeler yapmasına karşın, ilk 6 haftayı puan kayıplarıyla geçirdi. İlk 5 haftada alınan üst üste mağlubiyetlerin ardından, Lecce karşısında alınan beraberlikle birlikte Monza teknik adam değişikliğine gitti. Göreve milli ara öncesi Raffaele Palladino’yu getiren konuk ekip, sahasında Juventus’u 1-0 mağlup etti. 3 puanı getiren gol ikinci yarıda Christian Gytkjaer’den geldi. Yeni sezonun ilk galibiyetini alan ve yeni hocasıyla yükselişe geçen Monza, milli ara dönüşünde Sampdoria deplasmanına konuk olacak. Konuk ekip en alt sıradaki rakibini mağlup etmek istiyor.

Sampdoria – Monza Maç Bilgileri

Sampdoria – Monza Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Giovanni Ayroldi. Mücadele Luigi Ferraris Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sampdoria takımında Manuel De Luca sakat. Monza cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Sampdoria’nın 11’i Belli mi?

Sampdoria’nın muhtemel kadrosu: Emil Audero, Tommaso Augello, Bartosz Bereszynski, Omar Colley, Alex Ferrari, Filip Djuricic, Tomas Rincon, Mehdi Leris, Ronaldo Vieira, Abdelhamid Sabiri, Francesco Caputo.

Monza’nın 11’i Belli mi?

Monza’nın muhtemel kadrosu: Michele Di Gregorio, Luca Caldirola, Andrea Carboni, Samuele Birindelli, Marlon, Stefano Sensi, Pepin, Andrea Barberis, Carlos Augusto Gianluca Caprari, Andrea Petagna.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin küme düşme hattında yer alan Sampdoria ve Monza, milli ara dönüşünde karşı karşıya geliyor. Ligin en zayıf performanslarını sergileyen iki takımında mücadelede skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.57

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Monza 3 golle galip gelmeyi başarırken, en alt sırada yer alan Sampdoria’ya gol şansı vermedi. Konuk ekip yeni hocasıyla galibiyetlerine devam ediyor.