Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Schalke 04 Augsburg Bahis Tahmini 02.10.2022

beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından 2 Ekim Pazar akşamı Türkiye saati ile 18:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Schalke 04 ile Augsburg karşı karşıya gelecek.

intobet, Schalke 04 galibiyetine 2.02, beraberliğe 3.59, Augsburg galibiyetine ise 3.74 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.80, 2.5 Alt 2.05 oran kazandırıyor.

Schalke 04 Alt Sıralardan Kurtulamadı

Scahlke 04 cephesinde kötü gidişat Ruhr derbisinden alınan mağlubiyetle devam etti. Almanya Bundesliga’ya 1 sezon sonra geri dönen ve yeni sezona Frank Kramer önderliğinde merhaba diyen ev sahibi, 7 haftanın 6’sında puan kaybetti. 1 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyetle 6 puan toplamayı başaran Schalke 04, düşme hattından sadece 1 puan uzaklıkta. 2 hafta önce iç sahada alınan Bochum galibiyeti Schalke 04 cephesinde toparlanma umutları verirken, Ruhr derbisini Dortmund karşısında kaybettiler. 7 maçın 5’inde skor üretmeyi başaran ev sahibi, kalesini ise gole hiç kapatamadı. Kötü savunma performansıyla dikkat çeken Kramer ve öğrencileri, milli ara dönüşü sahasında Augsburg’u konuk edecek.

Augsburg Yükselişe Geçti

Fenerbahçe’den kiralık olarak gelen Mergim Berisha, Almanya Bundesliga kariyerinin ilk golünü atarken, Augsburg iç sahada Bayern Münih’i mağlup etti. 3 maçta alınan üst üste galibiyetlerle düşüşe geçen konuk ekip, Werder Bremen karşısında 1-0 kazanarak kötü gidişata son verdi. Kaleci Gikiewicz son dakikada kurtardığı penaltıyla galibiyetin mimarı oldu. Milli ara öncesi son sınavını ise Bayern Münih karşısında veren Augsburg, yeniden Gikiewicz harika performansıyla rakibine geçit vermedi ve Berisha’nın tek golüyle 3 puana uzandı. Üst üste 2 galibiyetle yükselişe geçen Augsburg, 9 puanla ligin 11. sırasında yer alıyor. Enrico Maassn ve öğrencileri, milli ara dönüşünde galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Schalke 04 – Augsburg Maç Bilgileri

Schalke 04 – Augsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 18.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Veltins-Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Schalke 04 takımında önemli bir eksik bulunmuyor. Augsburg cephesinde ise Reece Oxford ve Felix Uduokhai’nin sakatlığı bulunuyor.

Schalke 04’ün 11’i Belli mi?

Schalke 04’ün muhtemel kadrosu: Alexander Schwolow, Maya Yoshida, Malick Thiaw, Cedric Brunner, Thomas Ouwejan, Alex Kral, Rodrigo Zalazar Martinez, Tom Krauss, Danny Latza, Simon Terodde, Marius Bülter.

Augsburg’un 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Iago, Jeffrey Gouweleeuw, Mads Pedersen, Maximilian Bauer, Arne Maier, Fredrik Jensen, Elvis Rexhbecaj, Andre Hahn, Carlos Gruezo, Ermedin Demirovic.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga sahnesinde ilk 7 hafta istikrardan uzak performanslar ortaya koyan Schalke 04 ve Augsburg, milli aradan iyi bir geri dönüş yapmak istiyor. Zorlu mücadelede iki takımında skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede tam 5 gol atıldı. Kazanan 3 golle Augsburg olurken, Schalke 04 ise iç sahada bulduğu 2 gole rağmen haftayı puansız kapattı. Kazananları tebrik ederiz.