İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 03.10.2022

Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

Fatih Karagümrük – İstanbulspor: MS 1, 1.51 (iddaa) – 1.73 (Bets10) ; Fatih Karagümrük, bu sezon Süper Lig’de sadece 1 galibiyet alabildi. Son 4 maçtır kaybetmiyorlar ama bu 4 maçlık süreçte de 6 puan toplayabildiler. Süper Lig’de tek galibiyetini Ankaragücü karşısında alabilen Andrea Pirlo’nun öğrencileri, bu hafta İstanbulspor’u konuk edecek. 6 puan ile 13. sırada yer alan Fatih Karagümrük, düşme hattının 3 basamak üstünde ye alıyor. Maçın favorisi olarak gösterilen Fatih Karagümrük’de Efe Tatlı’nın sakatlığı devam ediyor. Otabek Shukurov ise sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. İstanbulspor, Süper Lig’de milli araya beraberlik ile giren takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Beşiktaş karşısında sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldılar. 2 kez geriye düştüğü maçtan 1 puan almayı başaran Osman Zeki Korkmaz’ın öğrencileri, Süper Lig’de oynadığı 6 karşılaşmada 5 puan elde etti. Düşme hattının sadece 1 basamak üstünde yer alan İstanbulspor, bu hafta Fatih Karagümrük deplasmanında sürpriz arayacak. Maç öncesinde İstanbulspor’da Eslem Öztürk’ün sakatlığı devam ediyor. Fatih Karagümrük, maçın favorisi. Süper Lig’de son 4 maçta da mağlubiyet yüzü görmediler. İstanbulspor’da 3 maçtır kaybetmiyor. Pirlo’nun ekibi, kadro kalitesi olarak rakibinin önünde. İstanbulspor’u mağlup ederler ve 3 puanın sahibi olurlar.

Leicester City – Nottingham Forest: MS 1, 1.55 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; Leicester City, Premier Lig’de galibiyet hasreti çekiyor. Milli maç arasından önceki hafta Tottenham’a konuk olan Leicester City, sahadan 6-2’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Premier Lig’de bu sezon 7 hafta geride kaldı ve Leicester City’nin henüz galibiyeti bulunmuyor. Ligin ilk haftasında Brentford ile 2-2 berabere kalarak ilk puanını almışlardı. Son 6 maçını kaybeden Leicester City’de moraller bozuk. Brendan Rodgers adına da tehlike çanları çalmaya başladı. Maç öncesinde Leicester City’de Ricardo Perreaira ve Ryan Bertrand’ın sakatlıkları devam ediyor. Nottingham Forest’da Premier Lig’in bu sezon vasat takımlarından bir tanesi. Premier Lig’de oynadıkları 7 karşılaşmada 4 puan topladılar. Tek galibiyetini ligin. 2. haftasında West Ham’a karşı almışlardı. Milli maç arasından önceki hafta ise City Ground’da konuk ettikleri Fulham’a 3-2 kaybettiler. Premier Lig’de oynadığı son 5 maçtan galibiyet çıkartamayan Nottingham Forest, bu hafta King Power’da Leicester City’nin konuğu olacak. Düşme hattında bulunan Nottingham Forest’da Orel Mangala’nın sakatlığı devam ediyor. Leicester City, maçın favorisi. Premier Lig’de bu sezon üst üste 7 maçtır galibiyet alamadılar ve ligde galibiyeti bulunmayan tek takımlar. Leicester City bugün de kazanamazsa, Brendan Rodgers’ın görevine son verilebilir. King Power’da taraftarının da desteğiyle Leicester City’den galibiyet beklentim var. Nottingham Forest’ı mağlup ederler.

Rayo Vallecano – Elche: MS 1, 1.51 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; Rayo Vallecano, bu sezon La Liga’da 2 galibiyete sahip. Milli maç arasından önceki hafta San Mames Barria’da konuk oldukları Athletic Bilbao’ya 3-2 kaybetmişleri. Geride kalan 6 haftada 7 puan toplayan Andoni Iraola Sagarna’nın öğrencileri, 12. sırada yer alıyor. Bu sezon Vallecas’da ise sadece Valencia karşısında kazanabildiler. Bu hafta Vallecas’da konuk edecekleri Elche karşısında da maçın net favorisi olduklarını belirtelim. Maç öncesinde Rayo Vallecano’da Andres Martin’in sakatlığı devam ediyor. Elche’de galibiyet hasreti devam ediyor. La Liga’da bu sezon 6 hafta geride kaldı ve Elche’nin sadece 1 puanı bulunuyor. La Liga’da tek puanını Almeri’ya karşı 1-1’lik skor ile almışlardı. Milli maç arasından önceki hafta Barcelona deplasmanına konuk olan Francisco Rodriguez’in öğrencileri, rakibine 3-0 mağlup olmuştu. La Liga’da oynadıkları son 4 maçından da mağlubiyet ile ayrılan Elche, ligin son sırasında yer alıyor. La Liga’da galibiyeti bulunmayan tek takım konumundalar. Bu hafta Elche’de Gonzalo Verdu kart cezalısı. Fidel ve Javier Pastore ise sakat olan isimler. Elche, ligin en zayıf takımı olarak dikkat çekiyor. La Liga’da oynadıkları 7 maçta sadece 1 puan alabildiler. Galibiyeti bulunmayan Elche, ligin dibine demir atmış durumda. Rayo Vallecano’da bu sezona iyi başlayamadı ama Vallecas’da favoriler. Vallecas’da oynadıkları son maçta Valencia’yı mağlup etmişlerdi. Andoni Sagarna’nın ekibi, Elche’yi mağlup eder ve haftayı galibiyet ile kapar.

Toplam İddaa Oranı: 3.53

Bets10 Bahis Oranı: 5.38