UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Porto Bayer Leverkusen İddaa Tahmini 04.10.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubunda ilk 2 maçta galibiyet alamayan Porto iç sahada, Bayer Leverkusen karşısında 3 puan arayacak. Mücadeleyi saat 22.00’de EXXEN platformundan takip edebilirsiniz.

Porto ve Bayer Leverkusen arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Porto kazanır 2.19, beraberlik 3.63, Bayer Leverkusen kazanır ise 3.35 olarak açıklanmış.

Porto Favori Taraf

Porto, Şampiyonlar Ligi grubunda oynadığı 2 maçtan da mağlubiyet ile ayrıldı. Henüz puan ile tanışamadılar. Grubun ilk maçında Atletico Madrid deplasmanında 2-1 kaybeden Porto, grubun 2. maçında ise Dragao’da konuk ettiği Club Brugge’e 4-0 mağlup oldular. Puansız olarak son sırada yer alan Porto’nun şiddetle galibiyete ihtiyacı var. Bugün Bayer Leverkusen karşısında da puan kaybederlerse, gruptan çıkma şansları iyice zorlaşacak. Geçen hafta Portekiz Liga NOS’da Braga’yı 4-1 mağlup ederek moral bulan Porto’da moraller yerinde.

Bayer Leverkusen Düşme Hattında

Bayer Leverkusen’in grupta tek galibiyet var. Grubun ilk maçında Club Brugge deplasmanında iyi oynadıkları maçı 1-0 kaybetmişlerdi. 2. maçta ise Bay Arena’da konuk ettikleri Atletico Madrid’i 2-0 mağlup ederek dikkat çeken Bayer Leverkusen’in 2 maç sonunda 3 puanı bulunuyor. Grupta 2. sırada yer alıyorlar ve bu hafta Porto’ya konuk olacaklar. Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Bayern Münih deplasmanında 4-0 kaybeden Gerardo Seoane’nin öğrencileri, Bundesliga’da kötü gidişatını devam ettiriyor ve düşme hattında yer alıyorlar. Maç öncesinde Bayer Leverkusen’de Florian Wirtz ve Karim Bellarabi’nin sakatlıkları devam ediyor.

Porto – Bayer Leverkusen Maç Bilgileri

Porto – Bayer Leverkusen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan saat 22.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Slavko Vinčić. Mücadele Estadio do Dragao Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayer Leverkusen’de Florian Wirtz ve Karim Bellarabi’nin sakatlıkları devam ediyor.

Porto’nun ilk 11’i Belli mi?

Porto’nun muhtemel kadrosu: Diogo Costa, Pepe, David Carmo, Wendell, Mateus Uribe, Otavio, Stephen Eustaquio, Eduardo, Galeno, Toni Martinez, Gabriel Veron

Bayer Leverkusen'in ilk 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Jonathan Tah, Kossonou Odilon, Edmond Tapsoba, Robert Andrich, Kerem Demirbay, Daley Sinkgraven, Exequiel Palacios, Jeremie Frimpong, Moussa Diaby, Patrik Schick

İddaa Tahmini

Porto’nun grupta henüz puanı bulunmuyor. Önce Atletico Madrid’e 2-1 kaybeden Porto, grubun 2. Maçında ise Club Brugge’e 4-0 kaybetmişti. Bayer Leverkusen ise grupta Atletico Madrid’i 2-0 mağlup ederek ilk galibiyetini aldı. Porto’nun bu kez reaksiyon göstermesini bekliyorum. Dragao’da taraftarı önünde kazanırlar ve grupta ilk galibiyetine ulaşırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.92

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.19

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Porto, grupta ilk galibiyetini aldı. Bayer Leverkusen’i 2-0 mağlup ettiler ve gruptan çıkma umutlarını arttırdılar.