UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Viktoria Plzen İddaa Tahmini 04.10.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu‘nda yoluna lider devam eden Bayern Münih ile son sırada yer alan Viktoria Plzen karşı karşıya geliyor. 4 Ekim Salı akşamı Türkiye saati ile 19:45’te sahne alacak mücadeleyi, TV 8,5 ve EXXEN platformundan canlı izleyebilirsiniz.

intobet, Bayern Münih galibiyetine 1.07, beraberliğe 13.72, Viktoria Plzen galibiyetine ise 37.09 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.55, KGYOK 1.52 oran kazandırıyor.

Bayern Münih Güven Tazeledi

Son şampiyon olarak Bundesliga serüvenine 3’te 3 yaparak başlarken, 9 puanı 15 gol atıp, kalesinde sadece 1 gole izin veren Bayern Münih, zorlu Şampiyonlar Ligi’nde galibiyetlerine tam gaz devam ederken, Almanya Bundesliga’da ise üst üste puan kayıpları yaşadı. Ligde son 4 haftadan 3 beraberlik, 1 mağlubiyet alan Nagelsmann’ın öğrencileri, devler arenasında ise İnter’i deplasmanda 2-0, Barcelona’yı iç sahada 2-0 mağlup etti. Milli arayla birlikte dinlenme şansı bulan ev sahibi, Almanya Bundesliga’ya harika bir galibiyetle geri döndü. Sahasında ezeli rakibi Bayer Leverkusen’i konuk eden Bayern Münih, 4-0’lık harika galibiyetle güven tazeledi. Şampiyonlar Ligi C Grubu’na lider olarak devam eden Bavyera ekibi, bu hafta en alt sıradaki Viktoria Plzen’i sahasında konuk edecek. Ev sahibi liderlik koltuğunu korumak istiyor.

Viktoria Plzen Dibe Vurdu

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’na kağıt üzerinde zayıf halka olarak başlayan Viktoria Plzen, İnter, Bayern Münih ve Barcelona gibi Avrupa devlerinin arasında açılışı mağlubiyetle yaptı. Zorlu Nou Camp deplasanından 5-1’lik Barcelona mağlubiyetiyle dönen konuk ekip, mağlubiyetlerine iç sahada İnter’e 2-0 kaybederek devam etti ve kısa sürede en alt sıraya demir attı. Çekya Ligi’ne namağlup performansıyla damga vuran ve liderlik koltuğunda oturan Michal Bilek’in öğrencileri, 9 haftadan 7 galibiyet, 2 beraberlikle 23 puan topladı. Milli ara dönüşünde Bohemians deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönen Viktoria Plzen, aradan iyi bir geri dönüşü yapamadı. Devler sahnesinde lider Bayern Münih’e deplasmanda konuk olacak olan Çekya temsilcisi, Allianz deplasmanında güven vermekten çok uzakta.

Bayern Münih – Viktoria Plzen Maç Bilgileri

Bayern Münih – Viktoria Plzen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TV 8,5 ve EXXEN platformundan Türkiye saati ile 19.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern Münih cephesinde Bouna Sarr ve Lucas Hernandez’in sakatlıkları devam ediyor.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Lucas Hernandez, Matthijs De Ligt, Dayot Upamecano, Benjamin Pavard, Leroy Sane, Kingsley Coman, Marcel Sabitzer, Joshua Kimmich, Thomas Müller, Sadio Mane.

Viktoria Plzen’in 11’i Belli mi?

Viktoria Plzen’in muhtemel kadrosu: Jindrich Stanek, Ludek Pernica, Radim Reznik, Milan Havel, Filip Cihak, Jan Sykora, Vaclav Pilar, Jhon Mosquera, Pavel Bucha, Lukas Kalvach, Tomas Chory.

İddaa Tahmini

Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda 2’de 2 yapmayı başaran Bayern Münih, 4 golle 6 puan topladı. Ev sahibi milli ara dönüşünde Bayer Leverkusen’i 4-0 mağlup ederek, iki kulvarda birden güven tazeledi. Bayern Münih’in en alt sıradaki Viktoria Plzen karşısında rahat bir galibiyet alacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1 (-2) Oran 1.31

intobet Oranı: MS 1 (-2) Oran 1.53

Maç Sonucu: 5-0

Maç Sonu Editör Yorumu: 5 gollük galibiyetle birlikte Bayern Münih liderliğine devam etti. Ev sahibi tam 5 golle kazanırken, kalesinde gole izin vermedi. Kazananları tebrik ederiz.