İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 04.10.2022

Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

Club Brugge – Atletico Madrid: KGVAR, 1.66 (iddaa) – 1.84 (Bets10) ; Club Brugge, Şampiyonlar Ligi B Grubunda lider konumda yer alıyor. Kağıt üzerinde grubun en zayıf halkası olarak gösteriliyorlardı ama 2 maçta da sürpriz yapmayı başardılar. Grubun ilk maçında Bayer Leverkusen’i 1-0 mağlup eden Carl Hoefkens’in öğrencileri, grubun 2. maçında ise Porto’yu Dragao’da 4-0 ile geçti. İlk 2 maçta 6 puan toplayan Belçika ekibi lider konumda yer alıyor. Hafta sonu ise Belçika Ligi’nde Mechelen’i 3-0 ile geçen Club Brugge, yoluna doludizgin devam ediyor. Maç öncesinde Club Brugge’de Nao Lang’ın sakatlığı sürüyor. Atletico Madrid, La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu önemli bir galibiyet aldı. Ramon Sanchez Pizjuan’da konuk oldukları Sevilla’yı 2-0 mağlup etmeyi başardılar. Madrid derbisinde yaşanan mağlubiyeti unutturan Atletico Madrid, bu hafta Şampiyonlar Ligi’nde Club Brugge’e konuk olacak. Grupta oynadıkları 2 maçta 3 puan toplayan Atletico Madrid, grubun ilk maçında Porto’yu 2-1 mağlup etmişti. Grubun 2. maçında ise Bay Arena’da Bayer Leverkusen’e 2-0 kaybettiler. Maç öncesinde Atletico Madrid’de Sergio Reguilon’un sakatlığı sürüyor. Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Club Brugge, grupta oynadığı 2 maçını da kazanmayı başardı. Atletico Madrid ise Porto’yu mağlup etmişti ama Bayer Leverkusen’e deplasmanda kaybettiler. 2 maçta 3 puanları var. Club Brugge, lider konumda ama bu hafta Atletico Madrid karşısında işleri kolay değil. Gollere yönelmekte fayda var. İki takımdan da gol bekliyorum.

Porto – Bayer Leverkusen: MS 1, 1.92 (iddaa) – 2.12 (Bets10) ; Porto, Şampiyonlar Ligi grubunda oynadığı 2 maçtan da mağlubiyet ile ayrıldı. Henüz puan ile tanışamadılar. Grubun ilk maçında Atletico Madrid deplasmanında 2-1 kaybeden Porto, grubun 2. maçında ise Dragao’da konuk ettiği Club Brugge’e 4-0 mağlup oldular. Puansız olarak son sırada yer alan Porto’nun şiddetle galibiyete ihtiyacı var. Bugün Bayer Leverkusen karşısında da puan kaybederlerse, gruptan çıkma şansları iyice zorlaşacak. Geçen hafta Portekiz Liga NOS’da Braga’yı 4-1 mağlup ederek moral bulan Porto’da moraller yerinde. Bayer Leverkusen’in grupta tek galibiyet var. Grubun ilk maçında Club Brugge deplasmanında iyi oynadıkları maçı 1-0 kaybetmişlerdi. 2. maçta ise Bay Arena’da konuk ettikleri Atletico Madrid’i 2-0 mağlup ederek dikkat çeken Bayer Leverkusen’in 2 maç sonunda 3 puanı bulunuyor. Grupta 2. sırada yer alıyorlar ve bu hafta Porto’ya konuk olacaklar. Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Bayern Münih deplasmanında 4-0 kaybeden Gerardo Seoane’nin öğrencileri, Bundesliga’da kötü gidişatını devam ettiriyor ve düşme hattında yer alıyorlar. Maç öncesinde Bayer Leverkusen’de Florian Wirtz ve Karim Bellarabi’nin sakatlıkları devam ediyor. Porto’nun grupta henüz puanı bulunmuyor. Önce Atletico Madrid’e 2-1 kaybeden Porto, grubun 2. Maçında ise Club Brugge’e 4-0 kaybetmişti. Bayer Leverkusen ise grupta Atletico Madrid’i 2-0 mağlup ederek ilk galibiyetini aldı. Porto’nun bu kez reaksiyon göstermesini bekliyorum. Dragao’da taraftarı önünde kazanırlar ve grupta ilk galibiyetine ulaşırlar.

Liverpool – Rangers: H1, 1.26 (iddaa) – 1.46 (Bets10) ; Liverpool, bu sezon hiç güven vermiyor. Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Brighton’ı konuk eden Liverpool, sahadan 3-3’lük beraberlik ile ayrıldı. Bir önceki maçta ise Merseyside derbisinde Everton ile golsüz berabere kalmışlardı. Zirveden iyice uzaklaşmaya başlayan Liverpool, bu hafta Şampiyonlar Ligi’nde Rangers’ı konuk edecek. Grupta oynadıkları 2 maçta Napoli’ye 4-1 kaybeden  Liverpool, Ajax’ı ise 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı. 2 maçta 3 puanı bulunan Jurgen Klopp’un ekibi, Rangers maçının net favorisi. Maç öncesinde Liverpool’da Thiago’nun sakatlığı bulunuyor. Rangers, kağıt üzerinde grubun en zayıf halkası olarak gösteriliyor. İlk maçta Ajax’a deplasmanda 4-0 kaybettiler. Grubun 2. Maçında ise Ibrox’da Napoli’yi konuk eden  Van Bronckhorst’un öğrencileri, sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Şampiyonlar Ligi’nde oynadıkları 2 maçta puan alamayan Rangers’ın gol de atamadığını belirtelim. Son sırada yer alan Rangers’ın bu hafta Liverpool deplasmanında da puan alma ihtimali oldukça düşük. Maç öncesinde Rangers’da önemli bir eksik bulunmuyor. Liverpool, grupta oynadığı 2 maçta tek galibiyet alabildi. Ajax karşısında zorlanmışlardı ama kazanmayı başardılar. Gruptan çıkma şanslarını devam ettirmeleri adına bugün kazanmaları şart. Rangers’ın grupta oynadığı ilk 2 maçta da puan alamadığını belirtelim. Anfield’da Liverpool, farklı kazanır ve gruptaki 2. Galibiyetini alır.

Toplam İddaa Oranı: 4.01

Bets10 Bahis Oranı: 5.69