UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

İnter Barcelona İddaa Tahmini 04.10.2022

İnter sahasında Barcelona‘yı konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. hafta mücadelesi, 4 Ekim Salı akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak. Mücadelenin yayın ekranı EXXEN platformu.

Bets10, İnter galibiyetine 4.28, beraberliğe 4.00, Barcelona galibiyetine ise 1.83 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.66, 2.5 Alt 2.27 oran kazandırıyor.

İnter’den Üst Üste Mağlubiyetler

İtalya Serie A Ligi’nde milli araya Udinese deplasmanında 3-1’lik mağlubiyetle giden İnter, milli ara dönüşünde ise Roma derbisini kaybetti. Ezeli rakibini sahasında konuk eden Simone Inzaghi ve öğrencileri, Federico Dimarco’nun golüyle ilk yarıda 1-0’lık üstünlük sağlarken, skoru sadece 9 dakika koruyabildi ve 2-1’lik mağlubiyetle birlikte bu sezon 8 haftada 4. mağlubiyetini aldı. Derbi maçlarında üst üste mağlubiyetler alan ev sahibi, Lazio, Milan ve Roma’ya kaybetti. UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda ise açılışı Bayern Münih mağlubiyetiyle yapan İnter, 2. haftada ise Viktoria Plzen’i deplasmanda 2-0 mağlup etti. Milli aradan kötü bir geri dönüş yapan ev sahibi, C Grubu’ndaki en yakın rakibi Barcelona karşısında kazanarak, ligde yaptığı hataları telafi etmek istiyor. İnter cephesinde son haftalarda işler yolunda gitmiyor.

Barcelona Çok Formda

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2 haftadan 3 puan toplamayı başaran Barcelona, İspanya La Liga’da ilk 7 haftaya namağlup performansıyla damga vurdu. Xavi ve öğrencileri milli aradan Mallorca deplasmanında 1-0’lık galibiyetle geri dönerken, 6. galibiyetini aldı. Tam 19 kez rakip fileleri havalandıran Katalanlar, kalesinde ise sadece 1 gole izin verdi. Konuk ekip ligde tam 5 maçtır gol yemeden kazanıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise açılışı Viktoria Plzen karşısında 5-1’lik galibiyetle yapan Barça, yeni sezonda sadece Bayern Münih’e deplasmanda 2-0 kaybetti. Sezon başında transfer edilen Polonyalı yıldız Robert Lewandowski, 9 maçta 12 gol, 2 asistlik katkı sağlarken, konuk ekibin en büyük gol silahı oldu. Barcelona yeni sezonda iyi performanslarıyla dikkat çekiyor. Xavi önderliğinde iyi bir oyun planı ortaya koyan konuk ekip, La Liga’da liderlik koltuğuna oturmayı başarırken, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde de liderliği istiyor.

İnter – Barcelona Maç Bilgileri

İnter – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İnter cephesinde önemli bir eksik bulunmuyor. Barcelona’da ise Memphis Depay, Hector Bellerin, Jules Kounde ve Ronald Araujo’nun sakatlıkları devam ediyor.

İnter‘in 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Samir Handanovic, Milan Skriniar, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Marcelo Brozovic, Hakan Çalhanoğlu, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Joaquin Correa.

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Ronald Araujo, Jules Kounde, Andreas Christensen, Jordi Alba, Frankie De Jong, Franck Kessie, Pedri, Ferran Torres, Raphinha, Robert Lewandowski.

İddaa Tahmini

İspanya La Liga’nın lideri Barcelona, milli aradan derbi mağlubiyetiyle dönen ve 2 haftadır mağlup olan İnter karşısına çıkıyor. Toparlanmak isteyen İnter ve harika performansına devam etmek isteyen Barcelona’nın bu hafta karşılıklı gollerle 2.5 gol barajını aşacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.62

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İnter iç sahada tek golle Barcelona engelini 3 puanla geçti. Ev sahibine galibiyeti getiren gol Hakan Çalhanoğlu’dan geldi. Barcelona milli ara dönüşü devler sahnesinde etkisiz kaldı.