UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Liverpool Rangers İddaa Tahmini 04.10.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. Maçında Liverpool evinde, Rangers’ı konuk edecek. Saat 22.00’de başlayacak mücadele EXXEN platformundan ekranlara gelecek.

Liverpool ve Rangers arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Liverpool kazanır 1.16, beraberlik 8.87, Rangers kazanır ise 18.60 olarak açıklanmış. 

Liverpool 2 Puan Bıraktı

Liverpool, bu sezon hiç güven vermiyor. Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Brighton’ı konuk eden Liverpool, sahadan 3-3’lük beraberlik ile ayrıldı. Bir önceki maçta ise Merseyside derbisinde Everton ile golsüz berabere kalmışlardı. Zirveden iyice uzaklaşmaya başlayan Liverpool, bu hafta Şampiyonlar Ligi’nde Rangers’ı konuk edecek. Grupta oynadıkları 2 maçta Napoli’ye 4-1 kaybeden  Liverpool, Ajax’ı ise 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı. 2 maçta 3 puanı bulunan Jurgen Klopp’un ekibi, Rangers maçının net favorisi. Maç öncesinde Liverpool’da Thiago’nun sakatlığı bulunuyor.

Rangers’ın İşi Zor

Rangers, kağıt üzerinde grubun en zayıf halkası olarak gösteriliyor. İlk maçta Ajax’a deplasmanda 4-0 kaybettiler. Grubun 2. Maçında ise Ibrox’da Napoli’yi konuk eden  Van Bronckhorst’un öğrencileri, sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Şampiyonlar Ligi’nde oynadıkları 2 maçta puan alamayan Rangers’ın gol de atamadığını belirtelim. Son sırada yer alan Rangers’ın bu hafta Liverpool deplasmanında da puan alma ihtimali oldukça düşük. Maç öncesinde Rangers’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Liverpool – Rangers Maç Bilgileri

Liverpool – Rangers Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Thiago’nun sakatlığı bulunuyor.

Liverpool'un 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Joel Matip, Virgil Van Dijk, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, James Milner, Luis Diaz, Roberto Firmino, Mohamed Salah

Rangers'ın ilk 11’i Belli mi?

Rangers’ın muhtemel kadrosu:Jon McLaughlin, James Tavernier, Connor Goldson, John Lundstram, Borna Barisic, Ryan Kent, John Souttar, Glen Kamara, Tom Lawrence, Scott Wright, Antonio Colak

İddaa Tahmini

Liverpool, grupta oynadığı 2 maçta tek galibiyet alabildi. Ajax karşısında zorlanmışlardı ama kazanmayı başardılar. Gruptan çıkma şanslarını devam ettirmeleri adına bugün kazanmaları şart. Rangers’ın grupta oynadığı ilk 2 maçta da puan alamadığını belirtelim. Anfield’da Liverpool, farklı kazanır ve gruptaki 2. Galibiyetini alır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.26

Hovarda Oranı: H1, Oran 1.46

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool, hata yapmadı. İç sahada konuk ettikleri Rangers’ı 2-0 mağlup ettiler ve 3 puanı kaptılar.