UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Marsilya Sporting Bahis Tahmini 04.10.2022

İddaa fikstüründe 4 Ekim Salı akşamı yer alan UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 3. hafta mücadelesinde, Marsilya ile Sporting karşı karşıya gelecek. EXXEN platformundan canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati 19:45.

Bets10, Marsilya galibiyetine 2.29, beraberliğe 3.44, Sporting galibiyetine ise 3.30 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.76, KGYOK 2.08 oran kazandırıyor.

Marsilya Devler Sahnesine İyi Başlamadı

Igor Tudor yönetiminde Fransa Ligue 1’e harika bir başlangıç yapan Marsilya, Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda ise üst üste 2 mağlubiyet aldı. Tarihinin en iyi Ligue 1 başlangıçlarından birini yapan Marsilya, ilk 9 haftada namağlup bir performans sergiledi. Milli ara dönüşünde Angers’i deplasmanda 3-0 mağlup etmeyi başaran Marsilya, 7. galibiyetini aldı. Lider ile arasında sadece 2 puan fark bulunan ev sahibi, 9 maçın tamamında skor üretmeyi başardı. Şampiyonlar Ligi serüveni ise Marsilya adına Tottenham deplasmanında 2-0’lık mağlubiyetle başlarken, iç sahada 1-0’lık Frankfurt mağlubiyetiyle devam etti. Ligdeki etkisini devler sahnesine taşımakta zorlanan Igor Tudor’un öğrencileri, Sporting karşısında ilk Şampiyonlar Ligi galibiyetini hedefliyor.

Sporting Liderlik Koltuğunda

Ruben Amorim ve öğrencileri, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde sezona harika bir başlangıç yaptı. D Grubu’nda ilk 2 hafta Frankfurt ve Tottenham’ı mağlup etmeyi başaran Portekiz temsilcisi 5 golle kazanırken, rakiplerine gol şansı tanımadı. 5 golde farklı isimlerden gelirken, Sporting takım olarak iyi bir hücum performansı sergiledi. Portekiz Premier Ligi’nde sezona iyi bir başlangıç yapamayan konuk ekip, rotasını D Grubu’na liderliğe çevirdi. Lider lik hedefine ilk 2 haftada ulaşan Sporting, bu hafta en alt sıradaki Marsilya’ya deplasmanda konuk olacak. Portekiz Premier Ligi’nde 8 haftadan 13 puan toplamayı başaran konuk ekip, liderlin 9 puan gerisine düştü. Teselliyi Şampiyonlar Ligi’nde bulan Portekiz ekibi, devler arenasındaki iyi performansını sürdürmek istiyor.

Marsilya – Sporting Maç Bilgileri

Marsilya – Sporting Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 19.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Velodrome Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Marsilya’da Eric Bailly’in sakatlığı devam ediyor. Sporting cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Sead Kolasinac, Jonathan Clauss, Nuno Tavares, Samuel Gigot, Leonardo Balerdi, Matteo Guendouzi, Gerson, Jordan Veretout, Valentin Rongier, Alexis Sanchez.

Sporting’in ilk 11’i Belli mi?

Sporting’in muhtemel kadrosu: Antonio Adan, Matheus Reis, Jeremiah St. Juste, Coates, Morita, Marcus Edwards, Pedro Poro, Pedro Goncalves, Nuno Santos, Manuel Ugarte Ribeiro, Francisco Trincao.

İddaa Tahmini

Devler sahnesinde ilk galibiyetini almak isteyen Marsilya sahasında lider Sporting’i konuk edecek. İki takımda ayrı ayrı kulvarlarda iyi performanslar sergiledi. Tarafların bu hafta karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.56

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.76

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Şampiyonlar Ligi’nde galibiyeti bulunmayan Marsilya, 2’de 2 yapmayı başaran Sporting karşısında 4 golle kazandı. Mücadelede beklediğimiz gibi iki takımda skor üretmeyi başardı.