UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Chelsea Milan Bahis Tahmini 05.10.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu‘dna 3. hafta heyecanı 5 Ekim Çarşamba akşamı yaşanıyor. Chelsea sahasında Milan‘ı konuk edecek. Türkiye saati ile 22:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, EXXEN platformundan canlı izleyebilirsiniz.

Bets10, Chelsea galibiyetine 1.73, beraberliğe 4.01, Milan galibiyetine ise 4.93 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.87, 2.5 Alt 1.97 oran kazandırıyor.

Chelsea Aradan Galibiyetle Döndü

Chelsea’de Graham Potter önderliğinde ilk maç kazanıldı. Milli ara dönüşünde Crystal Palace deplasmanına konuk olan Chelsea, henüz 7. dakikada kalesine gelen ilk isabetli şutla 1-0 geriye düştü. İlk yarıda Pierre Aubameyang beraberlik golünü kaydederken, ilk maçında skor katkısı vermeyi başardı. Son sözü ise 90. dakikada Conor Gallagher söyledi ve Chelsea’yi 2-1’lik galibiyete taşıdı. Premier Lig’de 7 haftadan 13 puan toplamayı başaran ev sahibi, 5. sırada yer alıyor. İngiliz devi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise ilk 2 haftayı puan kayıplarıyla geçirdi. Dinamo Zagreb’e kaybeden ekip, Salzburg ile berabere kaldı. Chelsea yeni hocasıyla galibiyetlerine devler sahnesinde devam etmek istiyor.

Milan Zirveyi Ele Geçirdi

İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Milan, milli ara öncesi Napoli derbisinden 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı ve sezonun ilk mağlubiyetini aldı. Stefano Pioli ve öğrencileri, milli ara dönüşünde Empoli’yi deplasmanda 3-1 mağlup ederek yeniden yükselişe geçerken, puanını 17’e çıkardı ve zirve takibini 3 puan geriden sürdürdü. 10 yıl sonra gelen şampiyonlukla yeni sezona zafer sarhoşu olarak başlayan Milan, UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda ise 2 haftadan 4 puan topladı. Salzburg deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönen konuk ekip, iç sahada ise Dinamo Zagreb’i 3-1 mağlup etmeyi başardı. Liderlik koltuğunda oturan Milan, bu hafta İngiltere deplasmanına konuk olacak. Pioli ve öğrencileri liderliğini sürdürmek istiyor.

Chelsea – Milan Maç Bilgileri

Chelsea – Milan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stamford Bridge Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan takımında bu hafta Mike Maignan, Ibrahimovic, Theo Hernandez, Florenzi, Saelemaekers, Calabria ve Simon Kjaer’in sakatlıkları devam ediyor.

Chelsea'nin 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Edouard Mendy, Reece James, Cesar Azpilicueta, Thiago Silva, Marc Cucurella, Jorginho, Mason Mount, Hakim Ziyech, Ruben Loftus Cheek, Raheem Sterling, Kai Havertz.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Pierre Kalulu, Davide Calabria, Theo Hernandez, Fikayo Tomori, Ismael Bennacer, Sandro Tonali, Brahim Diaz, Olivier Giroud, Yacine Adli, Junior Messias.

İddaa Tahmini

E Grubu’nda zirve mücadelesi vermesi beklenilen Chelsea ile Milan karşı karşıya geliyor. İlk 2 haftada beklenmedik kayıplar yaşayan Cheslea ve Milan, bu hafta kazanarak hatalarını telafi etmek istiyor. İki dev takımın ilk 45 dakikada iyi performanslarıyla, birbirlerine üstünlük şansı vermeyeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 1.99

Bets10 Oranı: İY 0, Oran 2.26

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İngiliz devi Chelsea, 3 puanı 3 golle aldı. İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Chelsea, ikinci yarıda farkı 3’e çıkarmayı başardı ve Milan karşısında harika bir performans sergiledi.