İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 05.10.2022

5 Ekim Çarşamba günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Boş şanslar.

Real Madrid – Shakhtar Donetsk: H1, 1.33 (iddaa) – 1.55 (Bets10) ; Real Madrid, geçtiğimiz hafta sonu La Liga’da Osasuna karşısında 2 puan bıraktı. Öne geçtikleri maçta skor üstünlüğünü koruyamdılar. Bu yıl ilk kez bir resmi maçtan galibiyet alamadıklarını belirtelim. Osasuna ile 1-1 berabere kalan Carlo Ancelotti’nin ekibi, La Liga’da liderliği Barcelona’ya kaptırdı. Şampiyonlar Ligi’nde ise grupta 2 maçını da kazanan Real Madrid, 6 puan ile lider konumda. İlk maçta Celtic’i deplasmanda 3-0 ile geçen Real Madrid, grubun 2. Maçında ise Leipzig’i 2-0 mağlup etmişti. Shakhtar Donetsk maçı öncesinde Real Madrid’de kaleci Thibaut Courtois’in sakatlığı bulunuyor. Shakhtar Donetsk, grupta dikkat çekiyor. Oynadıkları 2 maçta da mağlubiyet yaşamadılar ve 4 puan topladılar. Grubun ilk maçında Leipzig deplasmanında 4-1 kazanarak büyük bir sürprize imza atan Ukrayna ekibi, grubun 2. Maçında ise Celtic ile 1-1 berabere kalmıştı. Ukrayna Premier Ligi’nde ise sezona iyi başladılar ve 5 maçta 13 puan toplayan Shakhtar Donetsk, lider konumda yer alıyor. Şampiyonlar Ligi’nde bu hafta lider Real Madrid’e konuk olacaklar. Maç öncesinde Shakhtar Donetsk’de Viktor Korniienko’nun sakatlığı bulunuyor. Real Madrid, grupta oynadığı 2 maçta da fire vermedi. Topladıkları 6 puan ile lider konumdalar. Shakhtar Donetks ise güç kaybetmesine rağmen ilk 2 maçta 4 puan topladı ama Bernabeu’da Real Madrid’e güçleri yetmez. Real Madrid’den rahat bir galibiyet bekliyorum.

Manchester City – Kopenhag: MS 1 (-2), 1.39 (iddaa) – 1.65 (Bets10) ; Manchester United, grupta oynadığı 2 maçtan da galibiyet ile ayrılmayı başardı. İlk maçta Sevilla’yı deplasmanda 4-0 mağlup ettiler. Grubun 2. maçında ise Borussia Dortmund karşısında 1-0 geriye düşen Pep Guardiola’nın ekibi, Haaland ve Stones’un golleriyle maçı 2-1 kazanarak 3 puanın sahibi olmuştu. Premier Lig’de ise hafta sonu Manchester derbisinde Manchester United’ı 6-3 ile geçerek zirve takibini devam ettirdiler. Phil Foden ve Erling Haaland, hat trick yaparak göz doldurdu. Şampiyonlar Ligi’nde bu hafta Kopenhag’ı konuk edecek Manchester City’de Kalvin Phillips’in sakatlığı devam ediyor. Kopenhag, grubun en zayıf halkası diyebiliriz. Şampiyonlar Ligi’nde grupta oynadıkları 2 maçta 1 puanları var. İlk maçta Borussia Dortmund deplasmanında 3-0 kaybeden Danimarka ekibi, grubun 2. maçında ise Parken’de konuk ettiği Sevilla ile golsüz berabere kalmıştı. 2 maç sonunda 1 puan ile 3. sıradalar. Danimarka Süper Ligi’nde ise geçtiğimiz hafta Aarhus’u 1-0 mağlup ederek moral buldular. Grubun 3. maçında lider Manchester City’e konuk olacak Kopenhag’da Akinkunmi Amoo’nun sakatlığı devam ediyor. Manchester City, maçın net favorisi. Kopenhag, grupta oynadığı 2 maçta 1 puan alabildi. Gruptan çıkma şansları yok denecek kadar az. Manchester City’de moraller yerinde. Hafta sonu Manchester United’ı 6-3 mağlup ettiler. Şampiyonlar Ligi’nde de Kopenhag’ı farklı geçerler ve grupta 3’de 3 yaparlar.

Sevilla – Borussia Dortmund: MS 2, 2.16 (iddaa) – 2.49 (Bets10) ; Sevilla, grupta henüz galibiyet almayı başaramadı. Oynadıkları 2 maçta 1 puan alabildiler. Grubun ilk maçında Manchester City’e 4-0 kaybeden Sevilla, grubun 2. maçında ise konuk olduğu Kopenhag deplasmanından golsüz beraberlik ile dönmüştü. Gerek Şampiyonlar Ligi’nde gerekse La Liga’da gidişatlar hiç iyi değil. Geçtiğimiz hafta sonu La Liga’da Ramon Sanchez Pizjuan’da konuk ettikleri Atletico Madrid’e 2-0 kaybettiler. Bu sezon ligde sadece 1 galibiyetleri var. Şampiyonlar Ligi’nde bu hafta Borussia Dortmund’u konuk edecek Sevilla’da Jesus Corona ve Marcao’nun sakatlıkları devam ediyor. Borussia Dortmund, grupta lider Manchester City’nin ardından 2. sırada yer alıyor. İlk maçta konuk ettikleri Kopenhag’ı 3-0 mağlup eden Alman ekibi, grubun 2. maçında ise Etihad’da Manchester City’e 2-1 kaybetmişti. Öne geçtikleri maçta skor üstünlüğünü koruyamayan Edin Terzic’in ekibinin iyi bir mücadele örneği gösterdiğini de belirtelim. Bundesliga’da ise Union Berlin’in mağlup olduğu haftayı iyi değerlendiremeyen Borussia Dortmund, Köln deplasmanında 3-2 mağlup oldu. Bu hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde Sevilla’ya konuk olacak Borussia Dortmund’da Mateu Morey, Sebastian Haller ve Giovanni Reyna’nın sakatlıkları devam ediyor. Borussia Dortmund, rakibine nazaran daha formda. Sevilla, grupta henüz galibiyet ile tanışamadı. Borussia Dortmund, Manchester City’e karşı kaybetmesine rağmen iyi bir direnç göstermişti. Sevilla deplasmanında kazanırlar ve gruptan çıkma umutlarını sürdürürler.

Toplam İddaa Oranı: 3.99

Bets10 Bahis Oranı: 6.36