UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Sevilla Borussia Dortmund İddaa Tahmini 05.10.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. Maçında Sevilla evinde, Borussia Dortmund’u ağırlayacak. Mücadele saat 22.00’de start alacak ve EXXEN platformundan takip edilebilecek.

Sevilla ve Borussia Dortmund arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Sevilla kazanır 2.85, beraberlik 3.60, Borussia Dortmund kazanır ise 2.49 olarak açıklanmış.

Sevilla Son Sırada

Sevilla, grupta henüz galibiyet almayı başaramadı. Oynadıkları 2 maçta 1 puan alabildiler. Grubun ilk maçında Manchester City’e 4-0 kaybeden Sevilla, grubun 2. maçında ise konuk olduğu Kopenhag deplasmanından golsüz beraberlik ile dönmüştü. Gerek Şampiyonlar Ligi’nde gerekse La Liga’da gidişatlar hiç iyi değil. Geçtiğimiz hafta sonu La Liga’da Ramon Sanchez Pizjuan’da konuk ettikleri Atletico Madrid’e 2-0 kaybettiler. Bu sezon ligde sadece 1 galibiyetleri var. Şampiyonlar Ligi’nde bu hafta Borussia Dortmund’u konuk edecek Sevilla’da Jesus Corona ve Marcao’nun sakatlıkları devam ediyor.

Borussia Dortmund Galibiyet Peşinde

Borussia Dortmund, grupta lider Manchester City’nin ardından 2. sırada yer alıyor. İlk maçta konuk ettikleri Kopenhag’ı 3-0 mağlup eden Alman ekibi, grubun 2. maçında ise Etihad’da Manchester City’e 2-1 kaybetmişti. Öne geçtikleri maçta skor üstünlüğünü koruyamayan Edin Terzic’in ekibinin iyi bir mücadele örneği gösterdiğini de belirtelim. Bundesliga’da ise Union Berlin’in mağlup olduğu haftayı iyi değerlendiremeyen Borussia Dortmund, Köln deplasmanında 3-2 mağlup oldu. Bu hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde Sevilla’ya konuk olacak Borussia Dortmund’da Mateu Morey, Sebastian Haller ve Giovanni Reyna’nın sakatlıkları devam ediyor.

Sevilla – Borussia Dortmund Maç Bilgileri

Sevilla – Borussia Dortmund Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sevilla’da Jesus Corona ve Marcao’nun sakatlıkları devam ediyor. Borussia Dortmund’da Mateu Morey, Sebastian Haller ve Giovanni Reyna’nın sakatlıkları devam ediyor.

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Jesus Navas, Karim Rekik, Nianzou Kouassi, Marcos Acuna, Thomas Delaney, Joan Jordan, Papu Gomez, Erik Lamela, Isco, Youssef En Nesyri

Borussia Dortmund ilk 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Alexander Meyer, Thomas Meuiner, Mats Hummels, Nico Schlotterbeck, Marius Wolf, Raphael Guerreiro, Salih Özcan, Marco Reus, Julian Brandt, Jude Bellingham, Anthony Modeste

İddaa Tahmini

Borussia Dortmund, rakibine nazaran daha formda. Sevilla, grupta henüz galibiyet ile tanışamadı. Borussia Dortmund, Manchester City’e karşı kaybetmesine rağmen iyi bir direnç göstermişti. Sevilla deplasmanında kazanırlar ve gruptan çıkma umutlarını sürdürürler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.16

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.49

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Sevilla’da Lopetegui’nin görevine son verildi. Borussia Dortmund’a 4-1 kaybettiler ve grupta son sırada yer aldılar.