UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Freiburg Nantes İddaa Tahmini 06.10.2022

İddaa fikstüründe 6 Ekim Perşembe akşamı yer alan UEFA Avrupa Ligi G Grubu 3. hafta mücadelesinde, Freiburg ile Nantes karşı karşıya gelecek. EXXEN platformundan yayınlanacak maçın başlama saati 22:00.

Schwarzwald Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Best10, Freiburg galibiyetine 1.60, beraberliğe 4.30, Nantes galibiyetine ise 5.80 oran belirlemiş durumda.

Freiburg Doludizgin

Freiburg milli araya Almanya Bundesliga’da 5, UEFA Avrupa Ligi’nde ise 2 haftalık yenilmezlik serisiyle giren Freiburg, milli aradan Mainz 05 galibiyetiyle döndü ve lider ile puanını eşitledi. Almanya Bundesliga’da sadece 2. hafta Dortmund’a kaybeden Streich’in öğrencileri, son 6 haftada namağlup bir performans ortaya koyarken, 4 galibiyet, 2 beraberlikle puanını 17’ye yükseltti. Ev sahibi UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda ise ilk hafta iç sahada Qarabağ’ı 2-1 mağlup etmeyi başarırken, Olympiakos deplasmanından ise 3-0’lık galibiyetle döndü. İki kulvarda birden aldığı üst üste galibiyetlerle güven vermeyi başaran Freiburg, G Grubu’nun lideri olarak yoluna devam ediyor.

Nantes Puan Kayıplarına Devam Etti

Nantes cephesinde milli ara dönüşü puan kayıpları devam etti. Konuk olduğu Monaco deplasmanından 4-1’lik mağlubiyetle dönen Nantes, Fransa Ligue 1’de son 5 haftayı puan kayıplarıyla geçirdi. İlk 9 haftada ise sadece 1 galibiyet alabildiler. Ligde etkisiz kalan Antoine Kombouare ve öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda ise ilk 2 haftadan 3 puan topladı. İlk hafta Olympiakos’u iç sahada mağlup eden ekip, deplasmanda ise Qarabağ’a 3-0 kaybetti. Savunmada uzun süredir aradığı başarıyı bulamayan Nantes, bu hafta Freiburg deplasmanına konuk olacak. Fransa Ligue 1’de zor günler geçiren konuk ekibin, lider Freiburg karşısında işi oldukça zor.

Freiburg – Nantes Maç Bilgileri

Freiburg – Nantes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Schwarzwald Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Matthias Ginter, Philipp Lienhart, Kiliann Sildillia, Christian Günter, Maximilian Eggestein, Roland Sallai, Nicolas Höfler, Vincenzo Grifo, Ritsu Doan, Michael Gregoritsch.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Alban Lafont, Dennis Appiah Nicolas Pallois, Jean-Charles Castelletto, Andrei Girotto, Pedro Chirivella, Ludovic Blas, Samuel Moutoussamy, Evann Guessand, Lohann Doucet, Mostafa Mohamed.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Ligi ve Almanya Bundesliga’da tarihinin en iyi sezon başlangıçlarından birine imza atan Freiburg, milli ara dönüşü galibiyetlerine devam etti. Ev sahibinin Nantes karşısında da galip geleceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.39

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.60

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Freiburg taraftarı önünde Daniel-Kofi Kyereh ve Vincenzo Grifo’nun golleriyle kazandı. Ev sahibi Nantes engelini zorlanmadan geçti ve Avrupa sahnesinde bizleri yanıltmadı.