İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 06.10.2022

6 Ekim Perşembe günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Boş şanslar.

Rennes – Dynamo Kiev: MS 1, 1.30 (iddaa) – 1.52 (Bets10) ; Rennes, grupta henüz mağlubiyet yaşamadı. İlk maçta AEK Larnaca deplasmanında 2-1 kazanan Bruno Genesio’nun öğrencileri, grubun 2. maçında ise Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı. 2-0 öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamayan Fransız ekibi, mağlup olmadığı için şanslıydı diyebiliriz. Fransa Ligue 1’de ise geçen hafta Strasbourg deplasmanında 3-1 kazanan Rennes’de moraller yerinde. Bu hafta Avrupa Ligi’nde konuk edecekleri Dynamo Kiev karşısında maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Rennes’de Hamari Traore kart cezalısı. Baptiste Santamaria ise sakat. Dynamo Kiev, grupta hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor. Grubun ilk maçında Fenerbahçe’ye 2-1 kaybeden Ukrayna ekibi, 2. maçta ise konuk ettiği AEK Larnaca’ya 1-0 mağlup oldu. Mircea Lucescu’nun öğrencileri, grupta oynadığı 2 maçtan da puan almayı başaramadı. Puansız olarak son sırada yer alan Dynamo Kiev’in henüz golle tanışamadığını da belirtelim. Gruptan çıkma şansını bir hayli zorlaştıran Dynamo Kiev, bu hafta lider Rennes’in konuğu olacak. Maç öncesinde Dynamo Kiev’de kaleci Georgiy Bushchan ve Mykola Shaparenko’nun sakatlıkları devam ediyor. Rennes’in kazanacağını düşünüyorum. Fransız ekibi grupta oynadığı 2 maçta 4 puan topladı. Dynamo Kiev’in ise puansız olarak son sırada yer aldığını belirtelim. Üstelik 2 maçta da gol atmayı başaramadılar. Rennes’in kolay kazanması gereken bir maç. Dynamo Kiev’i mağlup ederler.

Kızılyıldız – Ferencvaros: MS 2, 3.42 (iddaa) – 3.95 (Bets10) ; Kızılyıldız, grupta henüz puan ile tanışamadı. Oynadıkları 2 maçta da mağlup oldular. Grubun ilk maçında Monaco’ya 1-0 kaybeden Sırbistan ekibi, 2. maçta ise Trabzonspor deplasmanında 2-1 kaybetti. İlk 2 maçta puan toplayamayan ve son sırada yer alan Milos Milojevic’in öğrencileri, gruptan çıkma şansını da zora sokmaya başladı. Sırbistan Ligi’nde ise son haftalarda üst üste galibiyetler alan Kızılyıldz, liderliğini devam ettiriyor. Bu hafta Avrupa Ligi’nde Ferencvaros’u konuk edecek Kızılyıldız’da Kings Kangwa’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim. Ferencvaros’un Macaristan Ligi’nde galibiyet serisi sona erdi. Geçtiğimiz hafta sonu Kecskemet deplasmanında 2-0 kaybeden Stanislav Cherchesov’un ekibi, ligde ilk kez mağlubiyet yaşadı. 6 maçlık galibiyet serileri de sona ermiş oldu. Avrupa Ligi’nde ise grupta oynadığı 2 maçı da kazanan Macaristan ekibi, lider konumda yer alıyor. Monaco gibi güçlü bir takımı deplasmanda 1-0 mağlup ederek liderliği kapan Ferencvaros, grubun ilk maçında ise Trabzonspor karşısında da 3-2 kazanmıştı. Bu hafta konuk olacakları Kızılyıldız deplasmanında kendilerini favori olarak görüyorum. Kızılyıldız’ın grupta puanı bulunmuyor ve son sıradalar. Ferencvaros ise dikkat çekmeye devam ediyor. Trabzonspor galibiyetinin ardından Monaco deplasmanında da kazanmayı başardılar. 6 puan ile lider konumdalar. Etkili sonuçlar alan Ferencvaros, Kızılyıldız deplasmanında da kazanan taraf olur.

Monaco – Trabzonspor: 2.5 ÜST, 1.49 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; Monaco, Fransa Ligue 1’de üst üste galibiyetler alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Stade Louis’de Nantes’i konuk eden Monaco, sahadan 4-1’lik galibiyet ile ayrılmıştı. Fransa Ligue 1’de üst üste 4. galibiyetini alan Monaco, zirve takibini sürdürüyor. Avrupa Ligi’nde ise grupta oynadıkları 2 maçta 3 puan topladılar. İlk maçta Kızılyıldız deplasmanında 1-0 kazanan Philippe Clement’in öğrencileri, grubun 2. maçında ise Ferencvaros’a iç sahada 1-0 kaybetti. Grupta 3. sırada yer alıyorlar ve bu hafta Trabzonspor’u konuk edecekler. Maç öncesinde Monaco’da eksik bulunmuyor. Trabzonspor’un grupta tek galibiyeti var. İlk maçta Ferencvaros’a deplasmanda 3-2 kaybeden Bordo Mavililer, grubun 2. maçında ise Kızılyıldız’ı 2-1 mağlup ederek ilk galibiyetini elde etti. 2 maç sonunda 3 puan toplayan Abdullah Avcı’nın ekibi, grupta 2. sırada yer alıyor. Bugün karşılaşacakları Monaco ile eşit puana sahipler. Süper Lig’de ise Kayserispor deplasmanında 2-1 kazanan Bordo Mavililer, zirve takibini devam ettirdi. Monaco’ya konuk olacak Trabzonspor’da Bruno Peres, Dorukhan Toköz, Edin Visca ve Serkan Asan’ın sakatlıkları devam ediyor. Monaco, ligde üst üste galibiyetler alıyor. Geçen hafta Nantes’i 4-1 mağlup etmeyi başardılar. Son 4 maçlarını kazandıklarını belirtelim. Avrupa Ligi’nde ise grupta oynadıkları 2 maçta tek galibiyeti bulunuyor. Trabzonspor’da grupta oynadığı 2 maçta tek galibiyet alabildi. Monaco, kalite olarak Trabzonspor’un önünde. Monaco’da önemli gol silahları var. Embolo çok formda. En az 3 gol izleyeceğimiz zevkli bir 90 dakika olur.

Toplam İddaa Oranı: 6.62

Bets10 Bahis Oranı: 60.04