UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

HJK Helsinki Ludogorets Bahis Tahmini 06.10.2022

6 Ekim Perşembe akşamı Türkiye saati ile 21:45’te başlama düdüğü çalınacak olan UEFA Avrupa Ligi C Grubu 3. hafta mücadelesinde, HJK Helsinki ile Ludogorets karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı EXXEN.

intobet, HJK Helsinki galibiyetine 3.60, beraberliğe 3.60, Ludogorets galibiyetine ise 2.10 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.80, KGYOK 2.00 oran kazandırıyor.

HJK Helsinki Güven Vermedi

UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda ilk 2 hafta sona erdiğinde en zayıf halka haline gelen HJK Helsinki, Finlandiya Veikkausliiga’da ise şampiyonluk şansını zora soktu. C Grubu’nda ilk hafta iç sahada Real Betis’e 3-0 kaybeden ev sahibi, 2. hafta deplasmanda Roma’ya 3-0 kaybetti. Savunma performansıyla sınıfta kalan HJK Helsinki, hücum hattında da hiçbir varlık gösteremedi. Finlandiya Veikkausliiga’da ise normal sezonu lider kapatan Toni Koskela’nın öğrencileri, Şampiyonluk Grubu’nda ilk 3 haftadan 2 galibiyet, 1 mağlubiyetle 6 puan topladı. Liderliği averajla Haka’ya kaptıran ev sahibi, önümüzdeki hafta Haka deplasmanına konuk olacak. Bitime 2 hafta kala kader maçına çıkacak olan HJK Helsinki, UEFA Avrupa Ligi sahnesinde güven vermiyor.

Ludogorets Gözünü Liderliğe Dikti

Ludogorets yeni sezonun ilk mağlubiyetini UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nun 2. haftasında Real Betis deplasmanında 3-2’lik skorla aldı. İlk hafta Roma’yı iç sahada mağlup ederek büyük bir sürprize imza atan konuk ekip, İspanya deplasmanında ise yetersiz kaldı. Bulgaristan 1. Ligi’nde ilk 9 haftayı 8 galibiyet, 1 beraberlikle geride bırakan Ante Simundza’nın öğrencileri, ligdeki namağlup seriyi ise milli ara dönüşünde kaybetti. Sofia 1929 deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle dönen Ludogorets, C Grubu’nun en alt sırasındaki HJK Helsinki karşısında toparlanmak istiyor. 3 puanla yoluna devam eden konuk ekip, bu hafta kazanarak lider olma şansına sahip.

HJK Helsinki – Ludogorets Maç Bilgileri

HJK Helsinki – Ludogorets Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 19.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Finnair Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

HJK Helsinki takımında Manuel Martic, Roope Riski ve Valtteri Moren’in sakatlıkları bulunuyor. Miro Tenho ise kart cezalısı.

HJK Helsinki’nin 11’i Belli mi?

HJK Helsinki’nin muhtemel kadrosu: Jakob Tannander, Jukka Raitala, Joona Toivio, Atomu Tanaka, Arttu Hoskonen, Yli-Kokko, Nassim Boujellab, Fabian Serrarens, Casper Terho, Eric Browne, Matti Peltola.

Ludogorets'in ilk 11’i Belli mi?

Ludogorets’in muhtemel kadrosu: Sergio Padt, Georgi Terziev, Aslak Fonn Witry, Jakub Piotrowski, Olivier Verdon, Bernard Tekpetey, Ivan Yordanov, Nascimento Rodrigues, Spas Delev, Rick, Danny Gruper.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda 2 haftadan 3 puan çıkaran Ludogorets, liderin sadece 3 puan gerisinde yer alıyor. Puanı bulunmayan ve en alt sırada yer alan HJK Helsinki karşısına çıkacak olan Ludogorets, haftayı 3 puanla kapatmayı başarır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.85

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.10

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadeleden kazanan çıkmadı. İki takımda 1’er golle 1’er puana razı geldi.