Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Hoffenheim Werder Bremen İddaa Tahmini 07.10.2022

beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından 7 Ekim Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Hoffenheim ile Werder Bremen karşı karşıya gelecek.

Bets10, Hoffenheim galibiyetine 1.99, beraberliğe 3.97, Werder Bremen galibiyetine ise 3.48 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.48, 2.5 Alt 2.73 olarak verilmiş.

Hoffenheim 3 Haftadır Kaybetmiyor

Hoffenheim son 3 haftada mağlubiyete yer vermedi. Ev sahibi Mainz karşısında aldığı 4-1’lik galibiyetin ardından, önce Freiburg ardından Hertha Berlin ile berabere kaldı. Sezona iyi bir başlangıç yapan Andre Breitenreiter ve öğrencileri, 8 haftadan 14 puan toplamayı başardı ve 5. sırada yer aldı. İç sahada namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Hoffenheim, 4 iç saha maçını 3’ünü kazandı, 1’inde ise beraberlikle yetindi. Son 2 haftada üst üste beraberliklere imza atan Hoffenheim, sahasında konuk edeceği Werder Bremen karşısında kazanmak istiyor. 8 maçın 6’sında rakip fileleri havalandıran ev sahibi, hücum hattındaki etkisini bizlere gösterdi.

Werder Bremen Deplasmanda Kaybetmedi

Almanya Bundesliga’da ilk 8 haftaya deplasman karnesi ve hücum futboluyla damga vuran Werder Bremen, üst sıraları bırakmıyor. Ole Werner ve öğrencileri, ilk 8 haftadan 3 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle 12 puan topladı ve 8. sırada yer aldı. Milli ara dönüşünde Mönchengladbach’ı iç sahada 5-1 mağlup eden Bremen, 8 hafta sonunda 18 kez rakip fileleri havalandırdı. İç sahada Augsburg ve Frankfurt’a kaybeden konuk ekip, deplasmanda ise 4 maçtan 2 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Geçen sezon 2. Bundesliga’da yıldızlaşan Niclas Füllkrug, Almanya Bundesliga’da ilk 8 haftaya 7 golle damga vuran isimlerden birisi oldu. Konuk ekip çok formda.

Hoffenheim – Werder Bremen Maç Bilgileri

Hoffenheim – Werder Bremen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele PreZero Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Werder Bremen’de bu hafta Dikeni Salifou’nun sakatlığı devam ediyor.

Hoffenheim’ın 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Oliver Baumann, Angelino, Ozan Kabak, Kevin Akpoguma, Grischa Prömel, Dennis Geiger, Christoph Baumgartner, Kevin Vogt, Angelo Stiller, Georginio Rutter, Andrej Kramaric.

Werder Bremen’in 11’i Belli mi?

Werder Bremen’in muhtemel kadrosu: Jiri Pavlenka, Anthony Jung, Marco Friedl, Milos Veljkovic, Jens Stage, Christian Gross, Oliver Burke, Mitchell Weiser, Leonardo Bittencourt, Marvin Ducksch, Niclas Füllkrug.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da üst sıra takibin bırakmayan iki takımda iyi hücum performansları sergiledi. Gol bulmakta zorlanmayan Hoffenheim ve Werder Bremen’in mücadelesinde, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.30

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.48

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 3 gole sahne olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Werder Bremen deplasmanda 2 golle kazanırken, Hoffenheim ise iç sahada tek golle mağlup oldu.