UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Kızılyıldız Ferencvaros Bahis Tahmini 06.10.2022

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 3. Maçında, Kızılyıldız ile Ferencvaros karşı karşıya gelecek. Saat 19.45’de oynanacak mücadeleyi EXXEN platformundan takip edebilirsiniz.

Kızılyıldız Ferencvaros arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Kızılyıldız kazanır 1.95, beraberlik 3.70, Ferencvaros kazanır ise 3.95 olarak açıklanmış. 

Kızılyıldız Son Sırada

Kızılyıldız, grupta henüz puan ile tanışamadı. Oynadıkları 2 maçta da mağlup oldular. Grubun ilk maçında Monaco’ya 1-0 kaybeden Sırbistan ekibi, 2. maçta ise Trabzonspor deplasmanında 2-1 kaybetti. İlk 2 maçta puan toplayamayan ve son sırada yer alan Milos Milojevic’in öğrencileri, gruptan çıkma şansını da zora sokmaya başladı. Sırbistan Ligi’nde ise son haftalarda üst üste galibiyetler alan Kızılyıldz, liderliğini devam ettiriyor. Bu hafta Avrupa Ligi’nde Ferencvaros’u konuk edecek Kızılyıldız’da Kings Kangwa’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Ferencvaros Sürpriz Yaptı

Ferencvaros’un Macaristan Ligi’nde galibiyet serisi sona erdi. Geçtiğimiz hafta sonu Kecskemet deplasmanında 2-0 kaybeden Stanislav Cherchesov’un ekibi, ligde ilk kez mağlubiyet yaşadı. 6 maçlık galibiyet serileri de sona ermiş oldu. Avrupa Ligi’nde ise grupta oynadığı 2 maçı da kazanan Macaristan ekibi, lider konumda yer alıyor. Monaco gibi güçlü bir takımı deplasmanda 1-0 mağlup ederek liderliği kapan Ferencvaros, grubun ilk maçında ise Trabzonspor karşısında da 3-2 kazanmıştı. Bu hafta konuk olacakları Kızılyıldız deplasmanında kendilerini favori olarak görüyorum.

Kızılyıldız – Ferencvaros Maç Bilgileri

Kızılyıldız – Ferencvaros Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan kanalından Türkiye saati ile 19.45’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Rajko Mitic Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kızılyıldız’da Kings Kangwa’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Kızılyıldız'ın ilk 11’i Belli mi?

Kızılyıldız’ın muhtemel kadrosu: Milan Borjan, Strahinja Erakovic, Nemanja Milunovic, Aleksandar Dragovic, Marko Gobeljic, Slavoljub Srnic, Mirko İvanic, Irakli Azarovi, Aleksandar Katai, Osman Bukari, Aleksandar Pesic

Ferencvaros'un ilk 11’i Belli mi?

Ferencvaros’un muhtemel kadrosu: Denes Dibusz, Eldar Civic, Samy Mmaee, Adnan Kovacevic, Henry Wingo, Balint Vecsei, Aissa Laidouni, Adama Malouda Traore, Xavier Mercier, Kristoffer Zachariassen, Franck Boli

İddaa Tahmini

Kızılyıldız’ın grupta puanı bulunmuyor ve son sıradalar. Ferencvaros ise dikkat çekmeye devam ediyor. Trabzonspor galibiyetinin ardından Monaco deplasmanında da kazanmayı başardılar. 6 puan ile lider konumdalar. Etkili sonuçlar alan Ferencvaros, Kızılyıldız deplasmanında da kazanan taraf olur.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 3.42

intobet Oranı: MS 2, Oran 3.95

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Kızılyıldız, net bir galibiyet aldı. Ferencvaros’u 4-1 mağlup ettiler ve grupta ilk galibiyetini aldılar.