UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Köln FK Partizan İddaa Tahmini 06.10.2022

UEFA Konferans Ligi D Grubu lideri Köln, 6 Ekim Perşembe akşamı sahasında FK Partizan‘ı konuk edecek. Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

intobet, Köln galibiyetine 1.38, beraberliğe 5.00, FK Partizan galibiyetine ise 7.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.62, 2.5 Alt 2.35 oran kazandırıyor.

Köln’den Harika Geri Dönüş

Köln, Almanya Bundesliga’ya galibiyetle döndü. Milli ara sonrası geçtiğimiz hafta evinde Dortmund’u konuk eden Köln, ilk 45 dakikayı 1-0 geride kapattı. İlk yarıdaki etkisiz futbolunu 2. yarıda telafi eden ev sahibi, 90 dakika sonunda 3-2’lik galibiyete imza attı. 8 hafta sonunda 3 galibiyet, 4 beraberlik, 1 mağlubiyetle 13 puan toplamayı başaran Steffen Baumgart ve öğrencileri, ligin en az maç kaybeden takımları arasında yer alıyor. Köln, UEFA Konferans Ligi sahnesinde ise ilk 2 hafta mağlubiyete yer vermedi. İlk hafta Nice deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönen ev sahibi, iç sahada Slovacko’yu ise 4-2 mağlup etmeyi başardı. Toplamdan 10 maça çıkan Köln, 8 maçta rakip fileleri havalandırmayı başarırken, sadece Stuttgart ve Union Berlin karşısında skor üretmeyi başaramadı. Köln iki kulvarda birden kolay kolay maç kaybetmiyor.

Partizan 9 Maçtır Kaybetmiyor

Partizan, Sırbistan Süper Ligi’nde galibiyetlerine, UEFA Konferans Ligi’nde ise beraberlikleri devam ediyor. Konuk ekip Sırbistan Süper Ligi’nde son 4 haftayı galibiyetlerle geçirirken, yenilmezlik serisini 7 haftaya çıkardı. UEFA Konferans Ligi D Grubu’nda ise önce Slovacko, ardından Nice ile berabere kaldılar. Konuk ekip Konferans Ligi’nde galibiyet hedefine henüz ulaşmayı başaramazken, iki maçta da rakip fileleri havalandırmayı başardı. Ligde ise 11 maçın 9’unda skor üretmeyi başardılar. İyi hücum performansıyla iki kulvarda birden kolay maç kaybetmeyen Partizan, grup lideri Köln’e bu hafta deplasmanda konuk olacak. Partizan yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor.

Köln – FK Partizan Maç Bilgileri

Köln – FK Partizan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Rheinenergie Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Köln cephesinde Tim Lemperle, Jan Thielmann ve Sebastian Andersson’un sakatlıkları devam ediyor.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Julian Chabot, Luca Jannis Kilian, Jonas Hector, Timo Hübers, Dejan Ljubicic, Ellyes Skhiri, Florian Kainz, Kingsley Schindler, Sargis Adamyan, Steffen Tigges.

Partizan’nın ilk 11’i Belli mi?

Partizan’nın muhtemel kadrosu: Aleksandar Popovic, Igor Vujacic, Sinisa Sanicanin, Svetozar Markovic, Slobodan Urosevic, Marko Zivkovic, Bibras Natcho, Kristijan Belic, Fousseni Diabate, Hamidou Traore, Ricardo Gomes.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’ya milli aradan harika bir geri dönüş yapan ve UEFA Konferans Ligi D Grubu’nda liderlik koltuğuna oturan Köln, galibiyetlerine iç sahada devam edecek ve Partizan karşısında kazanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.23

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.38

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede skoru belirleyen isim 9. dakikada Svetozar Markovic oldu ve FK Partizan’a deplasmanda galibiyeti getirdi.