Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lyon Toulouse Bahis Tahmini 07.10.2022

7 Ekim Cum akşamı, Lyon sahasında Toulouse‘u konuk edecek. Fransa Ligue 1‘de 10. haftanın açılış mücadelesi Türkiye saati ile 22:00’de sahne alırken, BeIN SPORTS 5 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Lyon galibiyetine 1.52, beraberliğe 4.70, Toulouse galibiyetine ise 5.90 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.57, KGYOK 2.40 oran kazandırıyor.

Lyon Düşüşünü Sürdürdü

Fransa Ligue 1’de milli aradan Lens deplasmanında geri dönen Lyon, ilk 30 dakikada oyuna hakim olmayı başarırken, savunma kilidini açamadı. Dakikalar ilerledikçe oyuna hakimiyetini koyan taraf Lens olurken, Lyon 80. dakikada yediği penaltı golüyle deplasmandan eli boş döndü. Üst üste 4. mağlubiyetini alan Lyon, milli araya rağmen toparlanmayı başaramadı. Fransa Ligue 1’de ilk 5 haftadan 13 puan toplamayı başaran ve namağlup performansıyla zirve yarışına dahil olan Peter Bosz ve öğrencileri, son 4 haftada ise en zayıf halkalardan birisi oldu. Sırasıyla Lorient, Monaco, PSG ve Lens karşısında mağlubiyetlerden kurtulamayan ev sahibi, 4 maçta 2 gol bulurken, kalesinde ise 7 gole engel olamadı. Son 180 dakikada skor dahi üretmeyi başaramayan ev sahibi, kötü gidişata çare arıyor.

Toulouse Toparlanmaya Başladı

Fransa Ligue 1’in yeni temsilcisi Toulouse, ilk 9 hafta geride kalırken 3 galibiyet, 2 beraberlik, 4 mağlubiyetle 11 puan toplamayı başardı. Philippe Montanier yönetiminde lige adapte olmakta zorlanan konuk ekip, son haftalarda ise daha iyi performanslar sergilemeye başladı. Son 3 haftada Reims ve Montpellier engellerini galibiyetlere geçmeyi başaran Toulouse, konuk olduğu Lille deplasmanından ise 2-1’lik mağlubiyetle döndü. Son 3 haftada 6 kez rakip fileleri havalandıran konuk ekip, son olarak milli ara dönüşünde Montpellier karşısında 4-2’lik skorla kazandı. Maça harika bir başlangıç yapan Toulouse, 90 dakika boyunca oyundaki etkisini sürdürdü ve hak ettiği bir galibiyet aldı.

Lyon – Toulouse Maç Bilgileri

Lyon – Toulouse Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc Olympique Lyonnais Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lyon’da Julian Pollersbeck’in sakatlığı devam ediyor. Toulouse cephesinde ise Rhys Healey ve Rafael Ratao’nun sakatlıkları devam ederken, Mikkel Desler ise kart cezalısı.

Lyon’nun 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Remy Riou, Castello Lukeba, Malo Gusto, Nicolas Tagliafico, Lucas Paqueta, Johann Lepenant, Thiago Mendes, Tete, Corentin Tolisso, Alexandre Lacazette, Toko Ekambi.

Toulouse’nin 11’i Belli mi?

Toulouse’nin muhtemel kadrosu: Maxime Dupe, Rasmus Nicolaisen, Anthony Rouault, Moussa Diarra, Ado Onaiu, Branco van den Boomen, Brecht Dejaegere, Stijn Spierings, Thijs Dallinga, Chaïbi, Zakaria Aboukhlal.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de ilk 5 haftanın en iyileri arasında yer alan Lyon, son 4 haftada aldığı mağlubiyetlerle üst sıralardan uzaklaşmaya başladı. Ev sahibi yeniden üst sıralara dahil olmak istiyor. Lyon bu hafta ligin yeni temsilcisi karşısında iç saha avantajıyla galip gelecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.34

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.45

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere ev sahipliği yapan mücadeleden, galip çıkmadı. İki takımda 1’er golle 1 puanı hanesine yazdırdı.