UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Malmö Union Berlin Bahis Tahmini 06.10.2022

6 Ekim Perşembe akşamı Türkiye saati ile 19:45’te sahne alacak olan UEFA Avrupa Ligi D Grubu 3. hafta mücadelesinde, Malmö ile Union Berlin karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı EXXEN.

Bets10 , Malmö galibiyetine 3.95, beraberliğe 3.50, Union Berlin galibiyetine ise 2.02 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.30, beraberliğe 3.05, konuk ekibe ise 1.79 oran veriyor.

Malmö Avrupa’da Etkisiz Kaldı

İsveç Allsvenskan Ligi’nde şampiyonluk mücadelesine devam eden Malmö, UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda ise zayıf halkalardan birisi oldu. Ev sahibi açılışı iç sahada 2-0’lık Braga galibiyetiyle yaparken, 2. hafta konuk olduğu US Gilloise deplasmanından ise 3-2’lik mağlubiyetle döndü. Belçika deplasmanında 2 kez öne geçmeyi başarmasına rağmen skor üstünlüğünü koruyamayan Malmö, ilk 2 haftada sergilediği savunma performansıyla sınıfta kaldı. İsveç Allsvenskan Ligi’nde ise 24 haftadan 12 galibiyet, 5 beraberlikle 41 puan toplamayı başaran ev sahibi, bitime 6 hafta kala liderin 7 puan gerisinde yer alıyor. Şampiyonluk umutları devam eden Andreas Georgson ve öğrencileri, aynı etkiyi UEFA Avrupa Ligi’nde gösteremedi.

Union Berlin’de Umutlar Azalıyor

UEFA Avrupa Ligi’nde sezona iyi bir başlangıç yapamayan Union Berlin, teselliyi Almanya Bundesliga’da bulmuş ve milli araya namağlup lider girmişti. UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda ilk 2 hafta Braga ve US Gilloise karşısında 1-0’lık mağlubiyetlerden kurtulamayan Urs Fischer’in öğrencileri, Almanya Bundesliga’da ise ilk 7 haftadan 5 galibiyet, 2 beraberlikle 17 puan topladı. Milli ara dönüşü Frankfurt’a deplasmanda 2-0 kaybederek, ligde ilk mağlubiyetini alan Union Berlin, liderlik koltuğunu korumayı başarsa da, aradan iyi bir geri dönüş yapamadı. UEFA Avrupa Ligi D Grubu2nda ilk 2 şansını üst üste mağlubiyetlerle zora sokan konuk ekibin, Malmö deplasmanında galibiyete ihtiyacı var. Union Berlin’in Son 16 hedefine devam edebilmesi için belki de son şansı olabilir.

Malmö – Union Berlin Maç Bilgileri

Malmö – Union Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan ekranlarından Türkiye saati ile 19.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Eleda Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Malmö’de bu hafta Niklas Moisander, Adi Nalic ve Mahame Siby’in sakatlıkları devam ediyor.

Malmö’nün 11’i Belli mi?

Malmö’nün muhtemel kadrosu: Johan Dahlin, Dennis Hadzikadunic, Lasse Nielsen, Joseph Ceesay, Oscar Lewicki, Erdal Rakip, Sergio Pena, Anders Christiansen, Felix Beijmo, Jo Inge Berget, Ola Toivonen.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Julian Ryerson, Christopher Trimmel, Robin Knoche, Diogo Leite, Paul Jaeckel, Andras Schafer, Janik Haberer, Rani Khedira, Jordan Siebatcheu, Sheraldo Becker.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda ilk 2 haftayı mağlubiyetlerle tamamlayan Malmö ve Union Berlin karşı karşıya gelecek. İki takımında gruptan çıkma umutlarını sürdürmek için galibiyete ihtiyacı var. Son şanslarını değerlendirmek isteyen tarafların, karşılıklı gollerle haftayı tamamlayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.90

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Union Berlin deplasmanda 10 kişiyle kazandı. Maç boyunca zor anlar yaşamasına rağmen, Almanya Bundesliga’nın lideri galibiyet golünü ikinci yarıda Sheraldo Becker ile buldu.