UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Monaco Trabzonspor İddaa Tahmini 06.10.2022

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 3. maçında temsilcimiz Trabzonspor deplasmanda, Monaco’nun konuğu olacak. Karşılaşma saat 19.45’de start alacak ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Monaco ile Trabzonspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak  Monaco galibiyetinin 1.62, beraberlik tercihinin 4.15, Trabzonspor galibiyetinin ise 5.80 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. İddaa bültenin de yer alan bu zorlu karşılaşma saat 19.45de başlayacak.  

Monaco’dan Üst Üste Galibiyetler

Monaco, Fransa Ligue 1’de üst üste galibiyetler alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Stade Louis’de Nantes’i konuk eden Monaco, sahadan 4-1’lik galibiyet ile ayrılmıştı. Fransa Ligue 1’de üst üste 4. galibiyetini alan Monaco, zirve takibini sürdürüyor. Avrupa Ligi’nde ise grupta oynadıkları 2 maçta 3 puan topladılar. İlk maçta Kızılyıldız deplasmanında 1-0 kazanan Philippe Clement’in öğrencileri, grubun 2. maçında ise Ferencvaros’a iç sahada 1-0 kaybetti. Grupta 3. sırada yer alıyorlar ve bu hafta Trabzonspor’u konuk edecekler. Maç öncesinde Monaco’da eksik bulunmuyor.

Trabzonspor’dan İlk Galibiyet

Trabzonspor’un grupta tek galibiyeti var. İlk maçta Ferencvaros’a deplasmanda 3-2 kaybeden Bordo Mavililer, grubun 2. maçında ise Kızılyıldız’ı 2-1 mağlup ederek ilk galibiyetini elde etti. 2 maç sonunda 3 puan toplayan Abdullah Avcı’nın ekibi, grupta 2. sırada yer alıyor. Bugün karşılaşacakları Monaco ile eşit puana sahipler. Süper Lig’de ise Kayserispor deplasmanında 2-1 kazanan Bordo Mavililer, zirve takibini devam ettirdi. Monaco’ya konuk olacak Trabzonspor’da Bruno Peres, Dorukhan Toköz, Edin Visca ve Serkan Asan’ın sakatlıkları devam ediyor.

Monaco – Trabzonspor Maç Bilgileri

Monaco – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan kanalından Türkiye saati ile 19.45’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stade Louis II Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Bruno Peres, Dorukhan Toköz, Edin Visca ve Serkan Asan’ın sakatlıkları devam ediyor.

Monaco'nun ilk 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Benoit Badiashile, Malang Sarr, Axel Disasi, Caio Henrique, Youssouf Fofana, Mohamed Camara, Ruben Aguilar, Aleksandr Golovin, Krepin Diatta, Breel Embolo

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Stryger Larsen, Marc Bartra, Vitor Hugo, Eren Elmalı, Manolis Siopis, Jean Philippe Gbamin, Anastasios Bakasetas, Trezeguet, Maxi Gomez, Umut Bozok

İddaa Tahmini

Monaco, ligde üst üste galibiyetler alıyor. Geçen hafta Nantes’i 4-1 mağlup etmeyi başardılar. Son 4 maçlarını kazandıklarını belirtelim. Avrupa Ligi’nde ise grupta oynadıkları 2 maçta tek galibiyeti bulunuyor. Trabzonspor’da grupta oynadığı 2 maçta tek galibiyet alabildi. Monaco, kalite olarak Trabzonspor’un önünde. Monaco’da önemli gol silahları var. Embolo çok formda. En az 3 gol izleyeceğimiz zevkli bir 90 dakika olur.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.49

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Monaco, grupta 2. kez galibiyet sevinci yaşadı. Temsilcimiz Trabzonspor’u 3-1 mağlup ettiler ve grupta liderliğe yükseldiler.