LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Osasuna Valencia İddaa Tahmini 07.10.2022

İspanya La Liga’da 8. Haftanın açılış maçı. Valencia deplasmanda, Osasuna karşısında sürpriz arayacak. Zorlu karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

Osasuna ile Valencia zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Osasuna galibiyetinin 3.05, beraberlik tercihinin 3.30, Valencia galibiyetinin ise 2.45 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Osasuna İç Sahada Etkili

Osasuna, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Santiago Bernabeu’da Real Madrid’e konuk olan Osasuna, rakibi ile 1-1 berabere kaldı. 10 kişi kaldıkları maçta iyi direndiler ve puan almayı başardılar. Bu sezon El Sadar’da tek yenilgisi bulunan Jagoba Arrasate’nin ekibi, 2 hafta önce Getafe’ye 2-0 kaybetmişti. La Liga’da 7 hafta sonunda 4 galibiyete sahip olan Osasuna, bu 4 galibiyetin 3’ünü ise El Sadar’da elde etti. Bu hafta Valencia’yı konuk edecek Osasuna’da David Garcia’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Valencia Hücumda Üretken

Valencia, son haftalarda hücumda üretkenlik gösteriyor. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Espanyol deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile döndüler. Bir önceki hafta ise Mestalla’da konuk ettikleri Celta Vigo’yu ise 3 golle geçtiler. Gennaro Gattuso’nun öğrencileri, geride kalan 7 haftada 10 puan topladı ve 9. sırada yer alıyorlar. Bu sezon Mestalla’da iyi sonuçlar alıyorlar ama deplasmanda henüz galibiyet ile tanışamadıklarını belirtelim. La Liga’da deplasmanda oynadıkları 3 maçta sadece 1 puanları var. Bu hafta Osasuna’ya konuk olacak Valencia’da Marcos Andre kart cezalısı.

Osasuna – Valencia Maç Bilgileri

Osasuna – Valencia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 15.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele El Sadar Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Osasuna’da David Garcia’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim. Valencia’da Marcos Andre kart cezalısı.

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Jesus Areso, Aridane Hernandez, David Garcia, Juan Cruz, Darko Brasanac, Lucas Torro, Moi Gomez, Javi Martinez, Ruben Pena, Chimy Avila

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Casper Cillesen, Thierry Correia, Mouchtar Diakhaby, Gabriel Paulista, Denis Toni Lato, Hugo Guillamon, Samu Castillejo, Manu Vallejo, Helder Costa, Hugo Duro, Edinson Cavani

İddaa Tahmini

İki takımda hücumda üretken. Valencia, geçen hafta Espanyol ile 2-2 berabere kalırken, Osasuna ise lider Real Madrid’den 1 puan almayı başadı. Bu sezon Osasuna’nın 4 galibiyeti var ve 3’ünü iç sahada aldılar. Valencia’da son 4 maçta skor üretmeyi başarıyor. El Sadar’da iki takımdan da gol bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.74

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.92

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Valencia, sürpriz yaptı. Osasuna deplasmanında 2-1 kazandılar ve çıkışını devam ettirdiler.