UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Rigas Skola Başakşehir Bahis Tahmini 06.10.2022

UEFA Konferans Ligi A Grubu 3. maçında temsilcimiz Başakşehir deplasmanda, Rigas Skola’nın konuğu olacak. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve TV8,5 kanalından canlı yayınlanacağını belirtelim.

Rigas Skola ile Başakşehir takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını inceleyecek olursak Rigas Skola galibiyetine 6.00, beraberlik tercihine 4.00, Başakşehir galibiyetine ise 1.55 verildiğini görüyoruz.

Rigas Skola Evinde Kaybetti

Rigas Skola, grubun en zayıf halkası olarak gösteriliyor. Letonya ekibi grupta oynadığı 2 maçta 1 puan alabildi. Grubun ilk maçında Fiorentina deplasmanında sürpriz yapan Viktors Morozs’un öğrencileri, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Grubun 2. maçında ise Hearts’a 2-0 kaybettiler. Hearts karşısında vasat bir performans gösteren Rigas Skola, haklı bir mağlubiyet yaşadı. Grubun 3. maçında lider Başakşehir’i konuk edecek Rigas Skola’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Başakşehir Doludizgin

Başakşehir, yoluna doludizgin devam ediyor. Süper Lig’de ve Konferans Ligi’nde önemli galibiyetler alan Emre Belözoğlu’nun öğrencileri, bu hafta Rigas Skola’ya konuk olacak. Konferans Ligi grubunda 2’de 2 yaparak liderliğini sürdüren Başakşehir, Rigas Skola karşısında da maçın favorisi. Grubun ilk maçında Hearts’ı 4-0 ile geçen Başakşehir, 2. maçta ise Fiorentina’yı 3-0 mağlup etmişti. Bu 2 maçta 7 gol atan Başakşehir, kalesinde ise henüz gol görmedi. Süper Lig’de ise Ankaragücü deplasmanında da 2-1 kazanan Başakşehir, zirve takibini devam ettiriyor. Maç öncesinde Başakşehir’de Philippe Keny kadroda yer almıyor. Mesut Özil’in ise sakatlığı bulunuyor.

Rigas Skola – Başakşehir Maç Bilgileri

Rigas Skola – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve TV8,5 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele  Arkadija Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Başakşehir’de Philippe Keny kadroda yer almıyor. Mesut Özil’in ise sakatlığı bulunuyor.

Rigas Skola'nın 11’i Belli mi?

Rigas Skola’nın muhtemel kadrosu: Pavels Steibrs, Petr Mares, Stefan Panic, Ziga Lipuscek, Jovan Vlalukin, Vitaljis Jagodinskis, Emerson Deocleciano, Tomislav Saric, Tomas Simkovic, Andrej Ilic, Elvis Stuglis

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Şener Özbayraklı, Ahmed Touba, Leon Duarte, Hasan Ali Kaldırım, Daniel Aleksic, Lucas Biglia, Bertrand Traore, Mounir Chouiar, Serdar Gürler, Stefan Okaka

İddaa Tahmini

Başakşehir, grupta üst üste 2 maçtan da galibiyet ile ayrılmayı başardı. Önce Hearts’ı 4-0, ardından ise Fiorentina’yı 5-0 mağlup etmeyi başardılar. Gruptan çıkma konusunda büyük bir avantaj elde ettiler. Rigas Skola, grubun zayıf halkası diyebiliriz. Başakşehir’in rahat kazanması gereken bir maç. Başakşehir’den yine 3 puan bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.45

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.55

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada gol ses, çıkmadı. Mücadele başladığı gibi sona erdi.