UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Roma Real Betis İddaa Tahmini 06.10.2022

UEFA Avrupa Ligi C Grubu‘nun lideri Real Betis, 6 Ekim Perşembe akşamı Roma deplasmanına konuk olacak. Olimpico Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadele, Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak. Maçın yayın ekranı EXXEN.

intobet, Roma galibiyetine 1.88, beraberliğe 3.70, Real Betis galibiyetine ise 4.40 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.84, 2.5 Alt 2.01 oran kazandırıyor.

Roma’dan Harika Geri Dönüş

UEFA Konferans Ligi’nin son şampiyonu Roma, UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda istediği gibi bir sezon başlangıcı yapamazken, Ludogorets deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Jose Mourinho ve öğrencileri hatasını 2. hafta iç sahada 3-0’lık HJK Helsinki galibiyetiyle telafi ederken, yeniden grupta liderliğin önemli adayları arasında yer aldı. İtalya Serie A Ligi’nde milli ara dönüşünde İnter deplasmanına konuk olan Roma, maça iyi başlamadı. İlk yarıda 1-0 geriye düştükten sonra oyuna ortak olan ev sahibi, önce Dybala ile skor eşitledi, ardından Smalling ile galibiyet golünü buldu. Milli aradan derbi galibiyetiyle dönmek Roma adına çok değerliydi. Sezon başında harika bir kadro kuran ev sahibi, milli ara dönüşünde etkisini UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nun lideri Real Betis karşısında devam ettirmek istiyor.

Real Betis Liderlik Koltuğuna Oturdu

İspanya La Liga’da zirve takibin sürdüren Real Betis, UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda ise liderlik koltuğunda oturuyor. Manuel Pellegrini ve öğrencileri, İspanya La Liga’da ilk 7 haftadan 5 galibiyet, 2 beraberlikle 15 puan toplamayı başarırken, liderin 4 puan gerisinde yoluna devam etti. Sadece son 4 haftada Real Madrid ve Celta Vigo deplasmanlarından mağlubiyetle dönen Real Betis, UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda ise önce HJK Helsinki ardından Ludogorts’i mağlup etti. 2 maçta 3’er golle kazanan konuk ekip, kalesinde ise 2 gole izin verdi. UEFA Avrupa Ligi’nin başlamasıyla ligde zaman zaman hata yapan Real Betis, bu sezona iyi başladı ve etkisini iki kulvarda birden sürdürdü. Lider olarak Roma deplasmanına çıkacak olan İspanya temsilcisi, liderlik koltuğunu korumak istiyor.

Roma – Real Betis Maç Bilgileri

Roma – Real Betis Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Roma’da bu hafta Georginio Wijnaldum, Rick Karsdorp ve Lorenzo Pellegrini’nin sakatlıkları devam ediyor. Real Betis cephesinde Juanmi’nin sakatlığı devam ediyor.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Chris Smalling, Matias Vina, Gianluca Mancini, Roger, Leonardo Spinazzola, Nemanja Matic, Nicolo Zaniolo, Bryan Cristante, Tammy Abraham, Paulo Dybala.

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Joel Robles, German Pezzella, Victor Ruiz, Luiz Felipe, Alex Moreno, Guido Rodriguez, William Carvalho, Antonio Sanabria, Nabil Fekir, Sergio Canales, Borja Iglesias.

İddaa Tahmini

Yeni sezona iyi başlangıçlar yapan Roma ve Real Betis, iki kulvarda birden liderlik mücadelesi veriyor. C Grubu’nda liderlik mücadelesi veren Roma ve Real Betis’in ilk 45 dakikada birbirlerine üstünlük şansı tanımayacağı fikrindeyim.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 2.01

intobet Oranı: İY 0, Oran 2.25

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İlk yarısı 1-1’lik beraberlikle sona eren mücadelede, Real Betis rakibinin 10 kişi kalmasını iyi değerlendirdi ve namağlup performansını Roma deplasmanında galibiyetle taçlandırdı. Kazananları tebrik ederiz.