UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Sturm Graz Lazio İddaa Tahmini 06.10.2022

EXXEN platformundan 6 Ekim Perşembe akşamı Türkiye saati ile 19:45’te naklen yayınlanacak olan UEFA Avrupa Ligi F Grubu 3. hafta mücadelesinde, Sturm Graz ile Lazio karşı karşıya gelecek.

Rexbet, Sturm Graz galibiyetine 4.65, beraberliğe 3.95, Lazio galibiyetine ise 1.78 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.70, KGYOK 2.15 oran kazandırıyor.

Sturm Graz’a Ağır Darbe

Sturm Graz cephesinde Feyenoord hezimetinin yankıları devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi F Grubu’na iyi bir başlangıç yapan ev sahibi, ilk hafta sahasında Midtjylland’ı 1-0 mağlup etmeyi başardı. 2. hafta ise Feyennord deplasmanına konuk olan Sturm Graz, kalesinde tam yarım düzine gole engel olamazken, 6-0’lık hezimetle evine döndü. Avusturya Bundesliga’da zirvenin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden Chritstian Ilzer’in öğrencileri, son 5 haftada namağlup bir performans grafiği ortaya koyarken Avrupa Ligi performansıyla sınıfta kaldı. Bu hafta sahasında Lazio’yu konuk edecek olan Sturm Graz, iyi oynadığı ve galip geldiği günlere geri dönmek istiyor.

Lazio Yeniden Yükselişte

İtalya Serie A Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’nde sezona harika bir başlangıç yapan Lazio, önce İtalya Serie A Ligi ardından UEFA Avrupa Ligi’nde ilk mağlubiyetlerini aldı. Serie A Ligi’nde Napoli derbisini kaybeden Sarri’nin öğrencileri, son 3 haftadan aldığı galibiyetlerle yeniden yükselişe geçti. UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nda ise açılışı 4-2’lik Feyenoord galibiyetiyle yapan konuk ekip, 2. hafta konuk olduğu Midtjylland deplasmanından 5-1’lik mağlubiyetle döndü. Sezonun en ağır mağlubiyetini alan Lazio, İtalya Serie A Ligi’nde son 2 hafta Cremonese ve Spezia’yı 4-0’lık skorlarla mağlup etti. Lazio yeniden yükselişe geçmeyi başardı.

Sturm Graz – Lazio Maç Bilgileri

Sturm Graz – Lazio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 19.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Merkur Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Sturm Graz’ın ilk 11’i Belli mi?

Sturm Graz’ın muhtemel kadrosu: Tobias Schützenauer, Jon Stankovic, Gregory Wüthrich, Alexandar Borkovic, Jusuf Gazibegovic, Amadou Dante, Alexander Prass, Tomi Horvat, Stefan Hierlander, William Boving Vick, Emanuel Emegha.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Alessio Romagnoli, Patric Gabarron, Matias Vecino, Felipe Anderson, Toma Basic, Pedro, Milinkovic-Savic, Adam Marusic, Danilo Cataldi, Ciro Immobile.

İddaa Tahmini

Yeniden yükselişe geçmeyi başaran Lazio, UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nda aldığı 5-1’lik mağlubiyetin etkilerini üzerinden attı. Konuk ekibin Sturm Graz deplasmanında galibiyetlerine devam edeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.51

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.78

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Sturm Graz iç sahada 10 kişiyle Lazio’ya geçit vermedi. İki takımda maç boyunca skor üretmeyi başaramazken, puanları bölüştüler.