LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Almeria Rayo Vallecano Bahis Tahmini 08.10.2022

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Rayo Vallecano deplasmanda, Almeria’nın konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 15.00’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Almeria ile Rayo Vallecano zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Hovarda oranlarını ele alacak olursak Almeria galibiyetinin 2.85, beraberlik tercihinin 3.20, Rayo Vallecano galibiyetinin ise 2.65 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Almeria’da Gidişat Kötü

Almeria’da kötü gidişat devam ediyor. Geçtiğimi hafta Athletic Bilbao deplasmanına konuk olan Almeria, sahadan 4-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. San Mames Barria’da hiçbir varlık gösteremediler ve farklı bir mağlubiyet yaşadılar. La Liga’da üst üste 4 maçtır mağlup olan Almeria’nın bu sezon sadece 1 galibiyet alabildiğini de belirtelim. Üst üste yaşanan puan kayıplarının ardından alt sıralara gerileyen Almeria, bu hafta Rayo Vallecano’yu konuk edecek. Maç öncesinde Almeria’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Rayo Vallecano Evinde Kazandı

Rayo Vallecano, geçtiğimiz hafta Vallecas’da konuk ettiği Elche karşısında 3 puan almayı başardı. Rakibi karşısında 1-0 geriye düşen Rayo Vallecano, uzatma dakikalarında bulduğu golle 3 puanı kaptılar. Vallecas’da bu sezon 2. galibiyetini alan Andoni Iraola Sagarna’nın ekibi, üt sıra takibini de devam ettiriyor. Son haftalarda hücumda da üretken olmaya başlayan Rayo Vallecano’nun üst üste 4 maçtır gol atmayı başardığını belirtelim. Bu hafta Almeria’ya konuk olacak Rayo Vallecano, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Rayo Vallecano’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Almeria – Rayo Vallecano Maç Bilgileri

Almeria – Rayo Vallecano Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 15.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Juegos Mediterraneos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Almeria'nın ilk 11’i Belli mi?

Almeria’nın muhtemel kadrosu: Fernando Pacheco, Rodrigo Ely, Srdan Babic, Chumi, Alejandro Pozo, Samuel Costa, Cesar de la Hoz, Francisco Portillo, Largie Ramazani, Lucas Robertone, Dyego Sousa

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Bebe, Francisco Garcia, Yacine Qasmi  

İddaa Tahmini

Rayo Vallecano, geçen hafta Elche’yi 2-1 ile geçti. La Liga’da 2. Galibiyetini aldılar. Almeria ise üst üste 4 maçtır kaybediyor. Geçen hafta Athletic Bilbao deplasmanında 4-0 kaybettiler. 3 maçtır ise gol atamıyorlar. Bu hafta Rayo Vallecano karşısında da işleri zor. Andoni Sagarna’nın ekibi, 3 puana yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.29

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 2.65

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Almeria, 3 puanı  3 golle aldı. Rayo Vallecano’yu 3-1 mağlup ettiler ve moral buldular.