TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Antalyaspor Konyaspor Bahis Tahmini 08.10.2022

Spor Toto Süper Lig’de zirve takibini devam ettiren Konyaspor deplasmanda, Antalyaspor’un konuğu olacak. Mücadelenin saat 17.00’de başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Antalyaspor ve Konyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Antalyaspor kazanır 2.55, beraberlik 3.39, Konyaspor kazanır ise 3.00 olarak açıklanmış. 

Antalyaspor 4 Maçtır Kaybediyor

Antalyaspor, Süper Lig’de oynadığı son maçta Adana Demirspor karşısında puan alamamıştı. Sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrılan Kırmızı Beyazlılar, geçtiğimiz haftayı ise Süper Lig’de bay geçti. Süper Lig’de bu sezon sadece 2 galibiyet alabilen Nuri Şahin’in ekibi, son 4 maçından ise puan çıkartamadı. Süper Lig’d üst üste 4 maçtır mağlup oluyorlar. Bu hafta ise iç sahada Konyaspor’u konuk edecekler. Antalyaspor’u zor bir maç bekliyor. Karşılaşma öncesinde Antalyaspor’da Soner Aydoğdu ve Shoya Nakajima kart cezalısı.

Konyaspor Evinde Kazandı

Konyaspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Ümraniyespor’u 1-0 mağlup etmeyi başardılar. Muhammet Demir’in tek golüyle 3 puana ulaşan Konyaspor, zirve takibini devam ettirdi. Lider Adana Demirspor ile eşit puana sahip olduklarını da belirtelim. İlhan Palut’un öğrencileri, bu sezon Süper Lig’de tek yenilgisini Galatasaray deplasmanında yaşamıştı. Bu hafta Antalyaspor’a konuk olacak Konyaspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Antalyaspor – Konyaspor Maç Bilgileri

Antalyaspor – Konyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antalya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Antalyaspor’da Soner Aydoğdu ve Shoya Nakajima kart cezalısı.

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ruud Boffin, Bünyamin Balcı, Veysel Sarı, Fedor Kudryashov, Güray Vural, Fernando, Gökdeniz Bayrakdar, Hakan Özmert, Alassane Ndao, Luiz Adriano, Haji Wright  

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Erhan Erentürk, Ahmet Oğuz, Francisco Calvo, Adil Demirbağ, Guilherme, Bruno Paz, Endri Cekici, Robert Muric, Zymer Bytyqi, Paul Jose Mpoku, Muhammet Demir

İddaa Tahmini

Antalyaspor, Süper Lig’de üst üste 4 maçtır mağlup oluyor. Bu sezon oynadıkları 7 maçta sadece 2 galibiyetleri var ve düşme hattının 1 basamak üzerindeler. Konyaspor ise geçen hafta Ümraniyespor’u 1-0 mağlup etti. Süper Lig’in formda takımlarından biri olduklarını söyleyelim. Konyaspor, bana göre maçın favorisi. Antalyaspor deplasmanında mağlup olmazlar.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.38

intobet Oranı: 02 (ç), Oran 1.60

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Antalyaspor, 4 maçlık mağlubiyet serisini sonlandırdı. İç sahada konuk ettikleri Konyaspor ile 1-1 berabere kaldılar.