Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Augsburg Wolfsburg Bahis Tahmini 08.10.2022

8 Ekim Cumartesi günü Almanya Bundesliga’da 9. hafta heyecanı yaşanırken, Augsburg ile Wolfsburg karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak mücadele, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak.

Rexbet, Augsburg galibiyetine 2.94, beraberliğe 3,48, Wolfsburg galibiyetine ise 2.41 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.72, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

Augsburg Galibiyetlerine Devam Ediyor

Geçtiğimiz hafta Schalke 04 deplasmanına konuk olan Augsburg, Mergim Berisha’nın kırmızı kartıyla son 20 dakikada 10 kişi mücadele etmek zorunda kaldı. Ev sahibi 2 kez öne geçtiği mücadelede skoru korumayı başaramazken, son 20 dakikaya 10 kişi ve 2-2’lik beraberlikle girdi. Ev sahibinde son sözü söyleyen Andre Hahn ve skoru 3-2’ye getirmeyi başardı. Maçta yıldızlaşan isimse ilk 2 golü atan Ermedin Demirovic oldu. Milli ara öncesi 2’de 2 yapmayı başaran Augsburg, seriyi 3 maça çıkardı. Werder Bremen, Bayern Münih ve Schalke 04 karşısında galip gelmeyi başaran Augsburg, bu hafta Wolfsburg karşısına formunun zirvesinde çıkacak.

Wolfsburg Lige Galibiyetle Döndü

Almanya Bundesliga’çnın 8. haftası sahasında Stuttgart’ı konuk eden Wolfsburg, 1-0 geriden gelerek 3-2’lik galibiyete uzanırken, 8 hafta sonunda 2. galibiyetini aldı. Sezon başında göreve Niko Kovac’ı getiren konuk ekip, yeni hocasıyla ilk 5 haftayı galibiyetsiz geçirdi. Son 3 haftada toparlanmaya başlayan Wolfsburg, Frankfurt ve Stuttgart karşısında galip gelmeyi başarırken, lider Union Berlin’e kaybetti. 8 puanla 13. sırada yer alan Wolfsburg, henüz alt sıralardan kurtulmayı başaramadı. Yükselişine devam etmek isteyen konuk ekip, bu hafta formunun zirvesinde olan Augsburg ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Hücum ve savunma etkisini arttıran Wolfsburg’da hedef galibiyet.

Augsburg – Wolfsburg Maç Bilgileri

Augsburg – Wolfsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele WWK Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Augsburg cephesinde Mergim Berisha kart cezalısı. Andre Hahn, Felix Uduokhai ve Reece Oxford’un sakatlıkları devam ediyor. Wolfsburg cephesinde karşılaşma öncesi Lukas Nmecha ve Jonas Wind’in sakatlıkları devam ediyor.

Augsburg’un 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Iago, Jeffrey Gouweleeuw, Mads Pedersen, Maximilian Bauer, Arne Maier, Fredrik Jensen, Elvis Rexhbecaj, Andre Hahn, Carlos Gruezo, Ermedin Demirovic.

Wolfsburg’un 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Mickey van de Ven, Maxence Lacroix, Paulo Otavio, Sebastiaan Bornauw, Mattias Svanberg, Jakub Kaminski, Josuha Guilavogui, Omar Marmoush, Maxi Arnold, Lukas Nmecha.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımda yükselen performansını devam ettirmek istiyor. Augsburg ve Wolfsburg2un bu hafta gollerine hız kesmeden devam edeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Augsburg ve Wolfsburg 90 dakika sona erdiğinde birbirlerine üstünlük kuramadı. İki takımda mücadelede skor üretmeyi başarırken, 1’er puanı hanesine yazdırdı. Kazananları tebrik ederiz.