Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Bologna Sampdoria Bahis Tahmini 08.10.2022

İtalya Serie A Ligi kapsamında 8 Ekim Cumartesi akşamı, Bologna ile Sampdoria karşı karşıya gelecek. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 21:45.

intobet, Bologna galibiyetine 2.08, beraberliğe 3.60, Sampdoria galibiyetine ise 3.60 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.78, KGYOK 2.00 oran kazandırıyor.

Bologna Motta Önderliğinde Kaybetti

İtalya Serie A Ligi’nde İlk 7 haftadan 1 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyet alan Bolonga, Sinisa Mihajlovic ile yollarını ayırdı. Milli arada göreve Thiago Motta’yı getiren ev sahibi, yeni hocasıyla ilk sınavını Juventus deplasmanında verirken, karşılaşmadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. 90 dakika boyunca Allianz deplasmanında hiçbir etki gösteremeyen Bologna, 8 hafta sonunda 4. mağlubiyetini aldı. Küme düşme hattı ile arasında sadece 1 puan fark bulunan ev sahibi, yeni sezonda sadece 10 kişi kalan Fiorentina’yı mağlup edebildi. Teknik adam hamlesine rağmen kötü gidişatı devam eden Bologna, ligin en zayıf halkası Sampdoria karşısında galibiyet arayacak.

Sampdoria Güven Vermedi

İtalya Seire A Ligi’nde ilk 8 hafta geride kalırken, en zayıf halka Sampdoria oldu. Marco Giampaolo önderliğinde 8 maçlık fikstürden galibiyet çıkarmayı başaramayan konuk ekip, 2 beraberlik, 6 mağlubiyetle en alt sıraya demir attı. Milli ara fırsatını iyi değerlendirmeyen Sampdoria, aradan 3-0’lık Monza mağlubiyetiyle döndü. İç saha avantajına rağmen etkisiz kalan konuk ekip, ligin yeni temsilcisi Monza karşısında sergilediği futbolla sınıfta kaldı. 8 hafta sonunda sadece 4 gol atabilen Sampdoria, kalesinde ise 16 gole engel olamadı. Hem savunma hem de hücum hattında bir türlü aradığı başarıyı bulamayan konuk ekip, bu hafta Bologna deplasmanında ilk galibiyetini almak istiyor.

Bologna – Sampdoria Maç Bilgileri

Bologna – Sampdoria Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Renato Dall Ara Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bologna’da Musa Barrow’un sakatlığı devam ediyor. Sampdoria takımında ise Manuel De Luca sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayacak.

Bologna’nın 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Lukasz Skorupski, Lorenzo De Silvestri, Kevin Bonifazi, Gary Medel, Nicolas Dominguez, Andrea Cambiaso, Roberto Soriano, Marko Arnautovic, Denso Kasius, Nicola Sansone, Jerdy Schouten.

Sampdoria’nın 11’i Belli mi?

Sampdoria’nın muhtemel kadrosu: Emil Audero, Tommaso Augello, Bartosz Bereszynski, Omar Colley, Alex Ferrari, Filip Djuricic, Tomas Rincon, Mehdi Leris, Ronaldo Vieira, Abdelhamid Sabiri, Francesco Caputo.

İddaa Tahmini

Bologna teknik adam değişikliğinin ardından toparlanmak istiyor. Konuk ekip rakibinden ilk 8 haftada daha iyi bir performans grafiği ortaya koydu. Bologna’nın en alt sıradaki Sampdoria karşısında galip geleceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.82

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.08

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadeleden kazanan çıkmadı. Ligde zor günler geçiren iki takımda karşılıklı gollerle, 1’er puana razı geldi. Bologna hoca değişikliğine rağmen henüz toparlanamadı.