Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Brighton Tottenham İddaa Tahmini 08.10.2022

İngiltere Premier Lig’de geçen hafta derbide kaybeden Tottenham, bu hafta Brighton’ın konuğu olacak. Mücadele saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Brighton ve Tottenham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Brighton kazanır 2.80, beraberlik 3.45, Tottenham kazanır ise 2.60 olarak açıklanmış.  

Brighton Anfield’da Puan Almayı Başardı

Brighton, geçtiğimiz hafta sonu Anfield’da Liverpool’a konuk oldu ve rakibinden puan almayı başardı. Leandro Trossard’ın 3 gol attığı maçta Liverpool ile 3-3 berabere kaldılar. İlk yarıda 2-0 öne geçmeyi başardıkları maçta 1 puana razı oldular. Premier Lig’de bu sezon iyi sonuçlar alan Brighton’da bildiğimiz gibi Graham Potter Chelsea’ye gitti ve yerine ise Roberto De Zerbi getirildi. Yeni hocası ile ilk maçta sürpriz yapmayı başaran Brighton, bu hafta Tottenham’ı konuk edecek. Maç öncesinde Brighton’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Tottenham’dan İlk Mağlubiyet

Tottenham, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Emirates’de konuk oldukları Arsenal’a 3-1 kaybettiler. Kuzey Londra derbisinden puansız dönen Antonio Conte’nin ekibi, bu sezon Premier Lig’de ilk mağlubiyetini yaşamış oldu. Lider Arsenal’ın 4 puan gerisine düştüler. Hafta içi ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Eintracht Frankfurt ile de golsüz berabere kaldıklarını belirtelim. Bu hafta Premier Lig’de Brighton’a konuk olacak Tottenham’ı zor bir maç bekliyor. Maç öncesinde Tottenham’da Emerson kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Brighton – Tottenham Maç Bilgileri

Brighton – Tottenham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele AMEX Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Tottenham’da Emerson kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Brighton'ın İlk 11'i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Tariq Lamptey, Joel Veltman, Adam Webster, Moises Caicedo, Pascal Gross, Aaron Connoly, Enock Mwepu, Alexis Mac Allister, Leandro Trossard, Danny Welbeck

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Ryan Sessegnon, Davinson Sanchez, Ben Davies, Eric Dier, Emerson Leite, Pierre Emile Hojbjerg, Dejan Kulusevski, Richarlison, Heung Min Son, Hary Kane

İddaa Tahmini

Haftanın önemli maçlarından biri. Brighton, geçen hafta Liverpool deplasmanından puan ile dönmeyi başardı. Tottenham is Emirates’de Arsenal’a 3-1 kaybetti ve sezonun ilk mağlubiyetini yaşadı. İki takımında savunması güven vermiyor. AMEX’de karşılıklık goller atılır. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.56

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.74

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Tottenham, tek golle 3 puanı kaptı. AMEX’de konuk oldukları Brighton’ı 1-0 mağlup ettiler.