Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Clermont Auxerre Bahis Tahmini 09.10.2022

Fransa Ligue 1‘in 9. sırasında yer alan Clermont ile 14. sıradaki Auxerre, 10. hafta kapsamında karşı karşıya gelecek. 9 Ekim Pazar günü Türkiye saati ile 16:00’da başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, beIN CONNECT ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Gabriel Montpied Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Hovarda, Clermont galibiyetine 2.10, beraberliğe 3.50, Auxerre galibiyetine ise 3.55 oran belirlemiş durumda.

Clermont 3 Golle 3 Puanı Aldı

Fransa Ligue 1’de ilk 9 haftadan 4 galibiyet, 1 beraberlik, 4 mağlubiyetle 13 puan toplamayı başaran Clermont, 9. sırada yer alıyor. Ligin orta sıralarında yer alan ve küme düşme tehlikesinden şimdilik uzak kalmayı başaran Pascal Gastien’in öğrencileri, milli ara öncesi Strasbourg beraberliği ve Troyes mağlubiyetleriyle düşüşe geçerken, milli ara dönüşü deplasmanda Ajaccio’yu 3-1’lik skorla mağlup etmeyi başardı. Milli aradan iyi bir hücum performansıyla geri dönüş yapan Clermont, bu hafta sahasında ligin yeni temsilcilerinden Auxerre’yi konuk edecek. Clermont kazanması halinde ilk 6 içerisine girme şansına sahip.

Auxerre Düşüşünü Sürdürdü

Fransa Ligue 1’de son 6 hafta konuk ekip Auxerre için puan kayıplarıyla geçti. Jean-Marc Furlan ve öğrencileri sezona iyi bir başlangıç yapsa da, etkisini kısa sürede kaybetti. İlk 4 haftada sadece Lille’e galibiyet şansı tanıyan konuk ekip, 8 puanın 7’sini ilk 4 haftada topladı. Son 6 haftada ise 5 mağlubiyet, 1 beraberlikle düşüşe geçen Auxerre, Fransa Ligue 1’e adapte olmakta zorlanıyor. Küme düşme potasından sadece 1 puan uzaklıkta yer alan Auxerre, 9 hafta sonunda kalesinde gördüğü 20 golle güven vermekten çok uzakta.

Clermont – Auxerre Maç Bilgileri

Clermont – Auxerre Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gabriel Montpied Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Auxerre takımında Gaetan Charbonnier’in sakatlığı devam ediyor.

Clermont’un 11’i Belli mi?

Clermont’un muhtemel kadrosu: Mory Diaw, Florent Ogier, Mateusz Wieteska, Neto, Muhammed Cham Saracevic, Maxime Gonalons, Saif-Eddine Khaoui, Johan Gastien, Jim Allevinah, Komnen Andric.

Auxerre’nin 11’i Belli mi?

Auxerre’nin muhtemel kadrosu: Benoit Costil, Kenji Van Boto, Paul Joly, Jubal Rocha, Rayan Raveloson, Birama Toure, Mathias Autret, Hamza Sakhi, Gaetan Perrin, Gauthier Hein, Gauthier Hein.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de üst sıraları zorlamaya devam eden Clermont, milli aradan iyi bir görüş dönüş yaptı ve haftayı galibiyetle noktaladı. Ev sahibinin Auxerre karşısında da kazanacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.85

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 2.10

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Clermont iç sahada Saif-Eddine Khaoui ve Grejohn Kyei’nin golleriyle kazandı. Ev sahibi Auxerre galibiyetiyle bu hafta bizleri yanıltmadı.