Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Cremonese Napoli İddaa Tahmini 09.10.2022

İddaa fikstüründe 9 Ekim Pazar günü yer alan İtalya Serie A Ligi 9. hafta mücadelesinde, düşme hattındaki Cremonese sahasında lider Napoli‘yi konuk edecek. S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 19:00.

Bets10, Cremonese galibiyetine 6.70, beraberliğe 4.65, Napoli galibiyetine ise 1.47 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.61, 2.5 Alt 2.32 oran kazandırıyor.

Cremonese Düşme Hattında

İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcisi Cremonese ise milli araya galibiyet alamadan girdi. Ev sahibi ilk 7 haftadan 5 mağlubiyet, 2 beraberlik aldı. Massimiliano Alvini yönetiminde zor günler geçiren Cremonese, ilk 4 haftanın tamamında mağlup oldu. Milli ara dönüşü kendisi gibi lige yeni yükselen Lecce’ye deplasmanda konuk olan ev sahibi, karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı ve kötü gidişatını sürdürdü. Kalesinde tam 15 gole engel olamayan Cremonese, rakip filelere ise sadece 6 gol gönderebildi. Ligin en zayıf halkaları arasında yer alan ev sahibinin lider Napoli karşısında işi oldukça zor.

Napoli Doludizgin

Luciano Spalletti ve öğrencileri UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 3. haftaya yarım düzine golle damga vurdu. Ajax deplasmanından 6-1’lik galibiyetle dönmeyi başaran Napoli, A Grubu’nda 3’te 3 yapmayı başardı ve liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırdı. İtalya Serie A Ligi’nde ise geçtiğimiz hafta Torino’yu iç sahada 3-1 mağlup eden konuk ekip, ligde üst üste 4. galibiyetini alarak liderlik koltuğunu korudu. Harika bir sezon geçiren Napoli, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. İki kulvarda birden namağlup performans grafiğiyle takdir toplayan Spalletti’nin öğrencileri, bu hafta Cremonese deplasmanına konuk olacak. 1 aydır iki kulvarda mücadele etmesine rağmen hata yapmayan konuk ekip, İtalya Serie A Ligi ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde güven vermeye devam ediyor.

Cremonese – Napoli Maç Bilgileri

Cremonese – Napoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Giovanni Zini Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Napoli’de karşılaşama öncesi Victor Osimhen’in sakatlığı devam ediyor.

Cremonese’nin 11’i Belli mi?

Cremonese’nin muhtemel kadrosu: Ionut Radu, Emanuel Aiwu, Johan Vásquez, Valeri, Fiordaliso, Pickel, Emanuel Aiwu, Valzania, Okereke, Luca Zanimacchia, Jaime Báez.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Min-Jae Kim, Amir Rrahmani, Mario Rui, Andre Zambo Anguissa, Piotr Zielinski, Khvicha Kvaratskhelia, Stanislav Lobotka, Giovanni Simeone, Hirving Lozano.

İddaa Tahmini

Napoli durdurulamıyor. Spalletti ve öğrencileri iki kulvarda birden namağlup lider olmayı başardı. Tarihinin en iyi sezon başlangıcını yapan Napoli, düşme hattındaki Cremonese karşısında galibiyetlerine devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.28

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.47

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Napoli deplasmanda 4 golle kazandı. Konuk ekip namağlup liderliğini Cremonese deplasmanından galibiyetle sürdürdü. Kazananları tebrik ederiz.