LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Getafe Real Madrid İddaa Tahmini 08.10.2022

İspanya La Liga’da liderliği ezeli rakibi Barcelona’ya kaptıran Real Madrid bu hafta deplasmanda, Getafe’ye konuk olacak. Mücadele saat 22.00’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Getafe ile Real Madrid zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Getafe galibiyetinin 6.30, beraberlik tercihinin 4.25, Real Madrid galibiyetinin ise 1.55 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Getafe Evinde Kazanamadı

Getafe’nin 2 maçlık galibiyet serisi, geçtiğimiz hafta son buldu. Alfonso Perez’de konuk ettikleri Valladolid karşısında kazanmaları bekleniyordu ama beklenen olmadı. Rakibine 3-2 kaybeden Getafe, haftayı puansız geçti. La Liga’da bu sezon geride kalan 7 haftada 7 puan toplayan Quique Flores’in ekibi 14. sırada yer alıyor. Bu hafta ise iç sahada Real Madrid’i konuk edecekler. Evinde oynadığı 4 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Getafe’nin güçlü rakibi karşısında işi son derece zor. Maç öncesinde Getafe’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Real Madrid’den İlk Puan Kaybı

Real Madrid, geçtiğimiz hafta konuk ettiği Osasuna karşısında 2 puan bıraktı ve La Liga’da liderliği kaptırdı. Santiago Bernabeu’da konuk ettikleri Osasuna ile 1-1 berabere kaldılar. Karim Benzema, durum 1-1 iken bir de penaltı kaçırdı. Hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Shakhtar Donetsk’i 2-1 ile geçen Carlo Ancelotti’nin ekibi, grupta üst üste 3. maçını da kazandı ve liderliğini devam ettirdi. Barcelona’ya La Liga’da liderliği kaptıran Real Madrid bugün kazanırsa, maç fazlasıyla liderliğe yükselecek. Maç öncesinde Real Madrid’de Thibaut Courtois ve Dani Ceballos’un sakatlıkları devam ediyor.

Getafe – Real Madrid Maç Bilgileri

Getafe – Valladolid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alfonso Perez Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de Thibaut Courtois ve Dani Ceballos’un sakatlıkları devam ediyor.

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muthtemel kadrosu: Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Djene Dakonam, Mathias Oliveira, Stefan Mitrovic, Jakub Jankto, Florentino, Nemanja Maksimovic, David Timor, Mauro Arambarri, Borja Mayoral, Enes Ünal

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Dani Carvajal, Eder Militao, Antonio Rüdiger, Ferland Mendy, Federico Valverde, Toni Kroos, Aurelien Tchouameni, Marco Asensio, Vinicius Junior, Karim Benzema

İddaa Tahmini

Real Madrid, geçen hafta Osasuna karşısında 2 puan bıraktı. Rakibi ile 1-1 berabere kaldılar. Bu sezon La Liga’da ilk kez puan kaybı yaşadıklarını da belirtelim. Liderliği Barcelona’ya kaptıran Real Madrid, bu hafta  Getafe karşısında galibiyet arayacak. Getafe ise geçen hafta Valladolid’e karşı beklenmedik bir yenilgi yaşadı. Real Madrid’e karşı güçleri yetmeyecektir. Real Madrid’den 3 puan bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.34

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.55

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid, Eder Militao’nun golüyle kazandı. Getafe’yi deplasmanda 1-0 mağlup ettiler.