TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Giresunspor Beşiktaş İddaa Tahmini 08.10.2022

Spor Toto Süper Lig’de Cumartesi gününün kapanış maçı. Giresunspor evinde, Beşiktaş’ı ağırlayacak. Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak olup Beın Sports 1 kanalından takip edilebilecek.

Giresunspor ile Beşiktaş zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Giresunspor galibiyetinin 4.17, beraberlik tercihinin 3.73, Beşiktaş galibiyetinin ise 1.95 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Giresunspor Sürpriz Yaptı

Giresunspor, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Alanyaspor deplasmanında sürpriz yaptı. Rakibi karşısında sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Maçın ilk yarısında 10 kişi kalan Karadeniz ekibi, eksik kaldığı maçta 1-0 öne geçmeyi de başarmıştı ama son dakikalarda yedikleri golle 1 puana razı oldular. Süper Lig’de son 4 maçından da galibiyet çıkartamayan Hakan Keleş’in öğrencileri, bu sezon Süper Lig’de 2 kez galibiyet sevinci yaşadı. Bu hafta Beşiktaş’ı konuk edecek Giresunspor’da Serginho’nun kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Beşiktaş 3 Maçtır Kazanamıyor

Beşiktaş, Süper Lig’de üst üste 3 maçtır galibiyet alamıyor. Valerien Ismael’in ekibi, geçtiğimiz hafta sonu Vodafone Park’da konuk ettiği Fenerbahçe ile golsüz berabere kaldı. Son 15 dakikada büyük baskı kurdular ama direkleri geçemediler. Lider Adana Demirspor’un 2 puan gerisinde yer alan Beşiktaş, bu hafta Giresunspor deplasmanına konuk olacak. Rachid Ghezzal’ın takıma katılmasıyla birlikte Beşiktaş’ın çıkışa geçeceğini düşünüyorum. Bu hafta Beşiktaş’ta Atiba’nın sakatlığı devam ediyor.

Giresunspor – Beşiktaş Maç Bilgileri

Giresunspor – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak ve saat 21.45’de başlayacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Çotanak Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Giresunspor’da Serginho’nun kart cezalısı olduğunu belirtelim. Beşiktaş’ta Atiba’nın sakatlığı devam ediyor.

Giresunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Giresunspor’un muhtemel kadrosu: Hayrullah Bilazer, Alper Uludağ, Alexis Perez, Erol Can Akdağ, Serkan Piçinciol, Robert Mejia, Borja Sainz, Rahmetullah Berişbek, Hamidou Traore, Jorman Campuzano, Riad Bajic

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Romain Saiss, Necip Uysal, Arthur Masuaku, Salih Uçan, Gedson Fernandez, Josef De Souza, Dele Alli, Wout Weghorst, Jackson Muleka

İddaa Tahmini

Giresunspor’un bu sezon ligde 2 galibiyeti var. Süper Lig’de son 4 maçta da galibiyet alamadılar. Beşikltaş ise son 3 maçından galibiyet çıkartamadı ama kadro kaliteleri Giresunspor’un çok üstünde. Derbide Fenerbahçe ile golsüz berabere kalan Beşiktaş, lider Başakşehir’in 2 puan gerisinde. Beşiktaş’tan bu hafta galibiyet bekliyorum. Giresunspor’u deplasmanda devirirler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.65

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş, 3 maç aradan sonra kazanmayı başardı. Tek golle Giresunspor’u 1-0 mağlup ettiler ve moral buldular.