İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 08.10.2022

Almanya Bundesliga’da 9. hafta heyecanı yaşanırken, 8 Ekim Cumartesi günü sahne alacak 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Borussia Dortmund – Bayern Münih: 3.5 ÜST, 1.66 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; Borussia Dortmund evinde Bayern Münih’i konuk edecek. Almanya Bundesliga’nın 9. haftasında sahne alacak olan Der Klassiker mücadelesi, Türkiye saati ile 19:30’da başlayacak. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2. UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda Sevilla deplasmanına konuk olan Borussia Dortmund, İspanya’dan çok rahat bir galibiyetle dönüyor. Edin Terzic’in öğrencileri, 4-1’lik net bir galibiyete imza atarken, grupta 3 maçtan 6 puan topladı ve zirve mücadelesine dahil oldu. Milli ara dönüşü Almanya Bundesliga’da ise 1-0 öne geçtiği Köln deplasmanından 3-1’lik mağlubiyetle dönen ev sahibi, liderlik fırsatını kaçırdı. 8 maçtan 5 galibiyet, 3 mağlubiyetle 15 puan toplayan Dortmund, liderin 2 puan gerisinde yer alıyor.  Der Klassiker’de Bayern Münih karşısına çıkacak olan Sarı Siyahlılar, şampiyonluk yarışında rüştünü ispatlayabileceği maçlardan birine çıkıyor. 11 gol atıp, kalesinde 10 gole engel olamayan ev sahibi, savunmada Köln karşısında sergilediği performanstan çok daha iyisini sergilemek zorunda. Milli ara Bayern Münih’e yaradı. Son şampiyon Bayern Münih, yeni sezona 3’te 3 yaparak başladı. 3 maçta 15 gol atarak kazanan Nagelsmann’ın öğrencileri, Şampiyonlar Ligi C Grubu’na 2’de 2 yaparak başlarken, ligde düşüşe geçerek 4 maçtan sadece 3 beraberlikle 3 puan toplayabilmişti. Milli ara dönüşü Bayer Leverkusen’i 4-0 mağlup ederek, Bundesliga’da yeniden yükselişe geçen Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda ise Viktoria Plzen’i 5-0 mağlup ederek, üst üste 3. galibiyetini aldı. İki kulvarda birden vites yükselten Bavyera ekibi, Der Klassiker öncesi güven tazeledi. Lider ile arasında 2 puan fark bulunan Bayern Münih, bu hafta kazanarak liderlik koltuğuna oturmak istiyor. Eski günlerine geri dönen konuk ekip, yeniden iki kulvarda birden güven vermeye başladı. Der Klassiker’de son 6 maçta 3.5 gol barajı aşıldı. Uzun süredir hücum futboluyla rüştünü ispatlayan Dortmund ve Bayern Münih, yeni sezonda da iyi hücum performansları sergiliyor. İki takımın bir kez daha 3.5 gol barajın aşacağını düşünüyorum.

Main 05 – Leipzig: MS 2, 2.05 (iddaa) – 2.35 (Bets10) ; 8 Ekim Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da, Mainz 05 ile Leipzig karşı karşıya gelecek. Almanya Bundesliga mücadelesini beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Mainz 05 cephesinde savunma hataları devam ederken, ev sahibi milli ara dönüşünde galibiyet hasretini 3 haftaya çıkardı. Milli ara öncesi Hertha Berlin karşısında önemli hatalara imza atan Mainz, karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrılmıştı. Freiburg deplasmanında hatalar devam etti ve ev sahibi karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Son 3 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen Bo Svensson’un öğrencileri, adım adım alt sıralara geriliyor. Sezona harika bir başlangıç yapan ev sahibi, 5 maçlık fikstürden 10 puan toplamayı başardı. Son 3 haftada ise 1 puan toplayan Mainz 05 güven vermekten çok uzakta. Leipzig yeni hocasıyla iki kulvarda birden üst üste galibiyetler aldı. Almanya Bundesliga ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde zor günler geçiren Leipzig, göreve Marco Rose’yi getirdi. Yeni hocasıyla milli ara dönüşü Bochum’u ve Celtic’i mağlup etmeyi başardılar. Bochum karşısında 4-0’lık galibiyete imza atan Leipzig, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Celtic engelini 3-1’lik galibiyetle geçti. İki kulvarda birden hücum hattında etkili olarak milli aradan geri dönen Leipzig, 11. sırada yer alıyor. Üst sıralarla puan farkını kapatmak isteyen konuk ekip, galibiyetlerine Mainz 05 karşısında devam etmek istiyor. Milli aradan çok formda dönen Leipzig, iki kulvarda birden son maçlarını kazanarak güven vermeyi başardı. Konuk ekibin galibiyetlerine Mainz 05 deplasmanında hız kesmeden devam edeceğini düşünüyorum.

Bayer Leverkusen – Schalke 04: MS 1, 1.29 (iddaa) – 1.47 (Bets10) ; beIN SPORTS 4 ekranlarından 8 Ekim Cumartesi günü Türkiye saati ile 16:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Bayer Leverkusen ile Schalke 04 karşı karşıya gelecek. Almanya Bundesliga’ya milli aradan mağlubiyetle dönen Bayer Leverkusen, Gerardo Seoane önderliğinde ilk 8 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabildi ve kendisini düşme hattının içerisinde buldu. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise geride bıraktığımız hafta içi Porto’ya kaybeden ve 3 hafta sonunda 2. mağlubiyetini alan Bayer Leverkusen, çareyi teknik adam değişikliğinde aradı. Göreve Xabi Alanso’yu getiren ev sahibi, yeni hocasıyla ilk sınavını Schalke 04 karşısında verecek. Düşme hattından kurtulmak için Bayer Leverkusen’in galibiyete ihtiyacı var. Kritik maç öncesi ev sahibinde Karim Bellarabi ve Florian Wirtz’in sakatlıkları devam ediyor. Schalke 04 cephesinde son 2 hafta mağlubiyetlerle sona erdi. Lige geri dönen konuk ekip, milli ara öncesi Dortmund’a Ruhr derbisinde 1-0 kaybederken, milli ara dönüşünde Augsburg’a iç sahada 3-2 kaybetti. Rakip 70. dakikadan itibaren 10 kişi oynarken, 2 kez geriden gelerek beraberliği yakalayan Schalke 04, 90 dakika sonunda 3-2’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Frank Kramer önderliğinde zor günler geçiren konuk ekip, ilk 8 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabilirken, 6 puanla alt sıralardan kurtulamadı. Üst üste mağlubiyetlerle güven vermekten çok uzakta kalan Schalke 04, bu hafta en yakın rakiplerinden Bayer Leverkusen’e deplasmanda konuk olacak. Kadro kalitesini sahaya taşımakta zorlanan Bayer Leverkusen, teknik adam değişikliğiyle birlikte toparlanmak istiyor. İç saha avantajıyla Xabi Alonso ve öğrencilerinin kazanacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.38

Bets10 Bahis Oranı: 34.54