Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Hertha Berlin Freiburg İddaa Tahmini 09.10.2022

9 Ekim Pazar günü Almanya Bundesliga‘nın 9. haftasında sahne alacak mücadelede, Hertha Berlin ile Freiburg karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 18:30.

intobet, Hertha Berlin galibiyetine 2.98, beraberliğe 3.56, Freiburg galibiyetine ise 2.35 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.89, 2.5 Alt 1.96 oran kazandırıyor.

Hertha Berlin Beraberliklerle Yetindi

Sandro Schwarz ve öğrencileri, iç sahada çıktığı 4 maçta puan kayıpları yaşarken, 8 haftalık fikstürden ise sadece 1 galibiyet çıkarabildi. Almanya Bundesliga’nın zayıf halkaları arasında yer alan Hertha Berlin, 7 puanla 14. sıraya kadar geriledi. İlk 4 haftalık fikstürden sadece 1 puan çıkarabilen ev sahibi, son 4 haftada mağlubiyete yer vermemeyi başarsa da, galibiyet adına zorlandı. Sadece Augsburg deplasmanından 2-0’lık galibiyet çıkarabilen Hertha Berlin, son 3 haftaya Bayer Leverkusen, Mainz 05 ve Hoffenheim karşısında 1’er puanla noktaladı. Ligin en az maç kazanan takımları arasında yer alan ve Hertha Berlin cephesinde, geçen sezonla birlikte başlayan kötü gidişat devam ediyor. Ev sahibinin geçen sezon küme düşmekten Play Out galibiyetiyle kurtulduğunu söyleyelim.

Freiburg Harika Performansını Korudu

Freiburg, Almanya Bundesliga’da zirvenin ortakları arasında yer almaya devam ederken, UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda ise liderlik koltuğuna oturdu. Christian Streich ve öğrencileri, ilk 8 haftalık fikstürde sadece Dortmund’a galibiyet şansı verirken, son 6 haftada namağlup bir performans sergiledi ve puanını 17’ye çıkardı. Milli ara dönüşünde iç sahada Mainz 05 engelini 2-1’lik galibiyetle geçtiklerini söyleyelim. UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda ise son olarak Nantes’i iç sahada 2-0 mağlup eden Freiburg, 3’te 3 yaparak liderliği ele geçirdi. Tarihinin en iyi sezon başlangıçlarından birine imza atan Freiburg, iki kulvarda birden etkisinden taviz vermedi. Milli aradan iyi bir geri dönüş yaparak etkisini sürdüren konuk ekip, güven vermeye devam ediyor.

Hertha Berlin – Freiburg Maç Bilgileri

Hertha Berlin – Freiburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olympia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hertha Berlin’de Jean-Paul Boetius’un sakatlığı devam ediyor. Freiburg cephesinde Roland Sallai’nin sakatlığı devam ediyor.

Hertha Berlin’in 11’i Belli mi?

Hertha Berlin’in muhtemel kadrosu: Oliver Christensen, Oliver Kempf, Filip Uremovic, Jonjoe Kenny, Maximilian Mittelstadt, Dodi Lukebakio, Lucas Tousart, Suat Serdar, Ivan Sunjic, Chidera Ejuke, Wilfried Kanga.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Matthias Ginter, Philipp Lienhart, Kiliann Sildillia, Christian Günter, Maximilian Eggestein, Kofi Kyereh, Nicolas Höfler, Vincenzo Grifo, Ritsu Doan, Michael Gregoritsch.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da son 6 hafta mağlubiyete yer vermeyen ve zirvenin ortakları arasında yer alan Freiburg, hariak performansını Hertha Berlin deplasmanında galibiyetle taçlandıracak ve zirve ortaklığını sürdürecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.06

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.35

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Freiburg deplasmanda üstünlüğün koruyamadı. İlk yarıda 1-0 öne geçmeyi başaran Freiburg, 2-1 geriye düştüğü maçtan 1 puanı zor kurtardı Mücadelede taraflar 2’şer gol buldu.