Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Mainz 05 Leipzig İddaa Tahmini 08.10.2022

8 Ekim Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da, Mainz 05 ile Leipzig karşı karşıya gelecek. Almanya Bundesliga mücadelesini beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Hovarda, Mainz 05 galibiyetine 2.98, beraberliğe 3.56, Leipzig galibiyetine ise 2.35 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.65, KGYOK 2.25 oran kazandırıyor.

Mainz 05 Güven Vermedi

Mainz 05 cephesinde savunma hataları devam ederken, ev sahibi milli ara dönüşünde galibiyet hasretini 3 haftaya çıkardı. Milli ara öncesi Hertha Berlin karşısında önemli hatalara imza atan Mainz, karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrılmıştı. Freiburg deplasmanında hatalar devam etti ve ev sahibi karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Son 3 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen Bo Svensson’un öğrencileri, adım adım alt sıralara geriliyor. Sezona harika bir başlangıç yapan ev sahibi, 5 maçlık fikstürden 10 puan toplamayı başardı. Son 3 haftada ise 1 puan toplayan Mainz 05 güven vermekten çok uzakta.

Leipzig Yükselişe Geçti

Leipzig yeni hocasıyla iki kulvarda birden üst üste galibiyetler aldı. Almanya Bundesliga ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde zor günler geçiren Leipzig, göreve Marco Rose’yi getirdi. Yeni hocasıyla milli ara dönüşü Bochum’u ve Celtic’i mağlup etmeyi başardılar. Bochum karşısında 4-0’lık galibiyete imza atan Leipzig, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Celtic engelini 3-1’lik galibiyetle geçti. İki kulvarda birden hücum hattında etkili olarak milli aradan geri dönen Leipzig, 11. sırada yer alıyor. Üst sıralarla puan farkını kapatmak isteyen konuk ekip, galibiyetlerine Mainz 05 karşısında devam etmek istiyor.

Mainz 05 – Leipzig Maç Bilgileri

Mainz 05 – Leipzig Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Opel Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mainz cephesinde Suliman Mustapha’nın sakatlığı devam ediyor. Leipzig cephesinde bu hafta Peter Gulacsi, Lukas Klostermann, Daniel Olmo ve Konrad Laimer’in sakatlıkları devam ediyor.

Mainz 05’in 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Robin Zentner, Silvan Widmer, Alexander Hack, Stefan Bell, Anton Stach, Dominik Kohr, Angelo Fulgini, Aaron Martin, Maxim Leitsch, Karim Onisiwo, Jonathan Burkardt.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Willi Orban, Josko Gvardiol, Mohamed Simakan, Benjamin Henrichs, Christopher Nkunku, Kevin Kampl, Xaver Schlager David Raum, Timo Werner, Andre Silva.

İddaa Tahmini

Milli aradan çok formda dönen Leipzig, iki kulvarda birden son maçlarını kazanarak güven vermeyi başardı. Konuk ekibin galibiyetlerine Mainz 05 deplasmanında hız kesmeden devam edeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.05

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 2.35

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadeleden kazanan çıkmadı. İki takımda 1’er puanı bölüşürken, ilk yarıda 1-0’lık üstünlüğü yakalayan Mainz, ikinci yarıda Leipzig’in beraberlik golüne engel olamadı. Leipzig deplasmanda etkisiz kaldı ve bu hafta Almanya Bundesliga sahnesinde bizleri yanılttı.