Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Southampton İddaa Tahmini 08.10.2022

İngiltere Premier Lig’de Cumartesi günü 5 maç var. Bültenini ilk maçında Southampton deplasmanda, Manchester City’nin konuğu olacak. Mücadele saat 17.00’de starta alacak ve Beın Sports kanalından yayınlanacak.

Manchester City ve Southampton arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Manchester City kazanır 1.15, beraberlik 9.10, Southampton kazanır ise 18.50 olarak açıklanmış. 

Manchester City Liderlik Peşinde

Manchester City, geçtiğimiz hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde Kopenhag’ı konuk etti. Etihad’da rakibini 5-0 mağlup etmeyi başardılar. Erling Haalan, attığı 2 golle galibiyetin baş mimarıydı. Premier Lig’de ise geçen hafta sonu Manchester derbisinde de gülen taraf oldular. Manchester United’ı 6-3 mağlup eden Manchester City’de moraller yerinde. Lider Arsenal’ın takibini devam ettiren Pep Guardiola’nın ekibi, bu hafta Southampton’ı konuk edecek. Maç öncesinde Manchester City’de Kalvin Phillips’in sakatlığı devam ediyor.

Southampton’da Gidişat Kötü

Southampton, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Everton’a 2-1 mağlup oldular. Joe Aribo’nun golüyle öne geçen Southampton’ın üstünlüğü sadece 4 dakika sürdü. Arka arkaya yedikleri gollerle maçı 2-1 kaybettiler. Bu sezon Premier Lig’de zor günler geçiren Southampton, geride kalan 8 haftada sadece 2 galibiyet alabildi. Düşme hattının 2 basamak üzerinde yer alıyorlar. Maç öncesinde Southampton’da Romeo Lavia’nın sakatlığı devam ediyor.

Manchester City – Southampton Maç Bilgileri

Manchester United – Southampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports kanalından Türkiye saati ile 14.30’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de Kalvin Phillips’in sakatlığı devam ediyor. Southampton’da Romeo Lavia’nın sakatlığı devam ediyor.

Manchester City'nin11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Ruben Dias, John Stones, Joao Cancelo, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Jack Grealish, Erling Haaland

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: Gavin Bazunu, Kyle Walker Peters,, Mohammed Salisu, Jan Bednarek, Romain Perraud, İbrahima Diallo, James Ward Prowse, Mohamed Elyounoussi, Moussa Djenepo, Adam Armstrong, Che Adams

İddaa Tahmini

Manchester City, maçın net favorisi. Premier Lig’de geçen hafta Manchester United’ı 6-3 ile geçmeyi başardılar. Lider Arsenal’ın ensesindeler. Etihad’da bu haftaki konukları Southampton. Halland, müthiş formda ve geçen haftada hattrick yaptı. Southampton karşısında da farklı kazanarak yollarına devam ederler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.22

intobet Oranı: H1, Oran 1.39

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City, rahat kazandı. Etihad’da konuk ettikleri Southampton’ı 4-0 mağlup ettiler.