Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Marsilya Ajaccio İddaa Tahmini 08.10.2022

beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından 8 Ekim Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 18:00’de canlı yayınlanacak olan Fransa Ligue 1‘in 10. hafta mücadelesinde, Marsilya ile Ajaccio kozlarını paylaşacak.

intobet, Marsilya galibiyetine 1.36, beraberliğe 4.90, Ajaccio galibiyetine ise 9.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.82, 2.5 Alt 1.99 oran kazandırıyor.

Marsilya’dan Harika Geri Dönüş

Fransa Ligue 1’in en formda takımları arasında yer alan Marsilya, Igor Tudor yönetiminde ilk 9 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyarken, 7 galibiyet, 2 beraberlikle 23 puan toplamayı başardı. Milli ara dönüşünde Angers deplasmanına konuk olan ev sahibi, deplasmanda 3-0’lık net bir skorla galibiyete ulaşırken, hafta içinde çıktığı UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesinde ise Sporting’i iç sahada 4-1 mağlup etti. D Grubu’nun lideri karşısında harika bir galibiyete imza atan Marsilya, devler sahnesindeki kötü gidişata son vermeyi başardı ve grupta ilk galibiyetini aldı. Milli ara dönüşü son 180 dakikada 7 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Marsilya, etkisini kaldığı yerden sürdürüyor.

Ajaccio En Alt Sıraya Geriledi

Fransa Ligue 1’de ilk 9 hafta geride kaldığında, ligin yeni temsilcilerinden Ajaccio en zayıf halka olmaktan kurtulamadı. İlk 7 haftayı 6 mağlubiyet, 1 beraberlikle geçiren konuk ekip, ilk galibiyetini milli ara öncesi Brest deplasmanında 1-0’lık skorla aldı ve araya moralli girdi. Milli ara dönüşünde ise sahasında Clermont’u konuk eden Olivier Pantaloni’nin öğrencileri, yeniden düşüşe geçerek sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. 4 puanla en alt sıraya demir atan Ajaccio, zor günler yaşamaya devam ediyor. Konuk ekip bu hafta zirve mücadelesi veren Marsilya karşısına çıkacak.

Marsilya – Ajaccio Maç Bilgileri

Marsilya – Ajaccio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından Türkiye saati ile 18.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Velodrome Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Marsilya’da Sead Kolasinac’in sakatlığı devam ediyor. Ajaccio cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Eric Bailly, Jonathan Clauss, Nuno Tavares, Samuel Gigot, Leonardo Balerdi, Matteo Guendouzi, Gerson, Jordan Veretout, Valentin Rongier, Alexis Sanchez.

Ajaccio’nun 11’i Belli mi?

Ajaccio’nun muhtemel kadrosu: Benjamin Leroy, Clement Vidal, Chester Diallo, Mickael Alphonse, Fernand Mayembo, Yanis Cimignani, Cyrille Bayala, Qazim Laci, Thomas Mangani, Vincent Marchetti, Mounaim El Idrissy.

İddaa Tahmini

Şampiyonluğun güçlü adayları arasında yer alan Marsilya, namağlup performansıyla en alt sırada yer alan Ajaccio karşısına çıkacak. Ev sahibinin ligin zayıf halkası karşısında rahat bir galibiyetle, namağlup serisini sürdüreceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.78

intobet Oranı: H1, Oran 2.05

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Fransa Ligue 1 sahnesinde Marsilya ilk kez mağlup oldu. Ev sahibi Şampiyonlar Ligi dönüşü ligin en alt sırasında demir atan Ajaccio’ya iç sahada kaybetti.