Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Milan Juventus İddaa Tahmini 08.10.2022

Milan evinde Juventus‘u konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin dev derbisi 8 Ekim Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00’da start alırken, futbol severler S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı izleyebilecek. Mücadeleye San Siro Stadı ev sahipliği yapıyor.

Bets10, Milan galibiyetine 2.15, beraberliğe 3.35, Juventus galibiyetine ise 3.55 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.87, beraberliğe 2.95, konuk ekibe ise 3.15 oran veriyor.

Milan Sakatlıklarla Boğuşuyor

İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Milan, yeni sezonda sakatlıklarla boğuşuyor. Ev sahibinde Juventus derbisi öncesinde Alessandro Florenzi, Theo Hernandez, Zlatan Ibrahimovic, Maignan, Saelemaekers, Calabria, Kjaer ve Messias’ın sakatlıkları devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nde 8 haftadan 5 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle 17 puan toplamayı başaran ev sahibi, liderin 3 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Milli ara dönüşü deplasmanda Empoli’yi 3-1 mağlup etmeyi başaran Milan, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise konuk olduğu Chelsea deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle döndü. Ligde bu sezon sadece Napoli derbisini kaybeden ev sahibi, geri kalan 7 hafta da tüm sakatlıklara rağmen iyi bir performans sergiledi.

Juventus Aradan Galibiyetlerle Döndü

Sakatlıklarla boğuşan bir diğer İtalya Serie A Ligi temsilcisi ise Juventus oldu. Konuk ekipte Milan derbisi öncesi Federico Chiesa, Paul Pogba, Angel Di Maria ve Mattia De Sciglio’nun sakatlıkları bulunuyor. Milli ara öncesi iki kulvarda birden zor günler geçiren Allegri ve öğrencileri, Serie A Ligi’ne Bologna karşısında 3-0, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne ise Maccabi Haifa karşısında 3-1’lik galibiyetlerle döndü. Gol sorunun milli arada çözmeyi başaran Juventus, ilk 8 haftadan 12 puan topladı ve Serie A Ligi’nde liderin 8 puan gerisinde kaldı. Yeniden şampiyonluk yarışına katılmak isteyen konuk ekip, bu hafta Milan deplasmanına çıkacak. Juventus cephesinde tek hedef galibiyet.

Milan – Juventus Maç Bilgileri

Milan – Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’tda naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan’da Alessandro Florenzi, Theo Hernandez, Zlatan Ibrahimovic, Maignan, Saelemaekers, Calabria, Kjaer ve Messias’ın sakatlıkları devam ediyor. Juventus cephesinde ise Federico Chiesa, Paul Pogba, Angel Di Maria ve Mattia De Sciglio’nun sakatlıkları devam ediyor.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Ciprian Tatarusanu, Pierre Kalulu, Fode Ballo-Toure, De Ketelaere, Fikayo Tomori, Ismael Bennacer, Sandro Tonali, Brahim Diaz, Olivier Giroud, Yacine Adli, Rafael Leao.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Mattia Perin, Juan Cuadrado, Daniele Rugani, Danilo, Bremer, Alex Sandro, Manuel Locatelli, Nicolo Rovella, Adrien Rabiot, Filip Kostic, Dusan Vlahovic.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu derbide, Milan ve Juventus kazanarak zirve takibine devam etmek istiyor. Milli aradan 3’er gollük galibiyetlerle dönen iki tarafında, zorlu 90 dakikada skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.71

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Derbide 3 puan Milan’ın oldu. Ev sahibi rakibine Diaz ve Fikayo Tomori’nin golleriyle üstünlük kurmayı başarırken, Juventus 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandırmayı başaramadı.