Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Mönchengladbach Köln Bahis Tahmini 09.10.2022

Mönchengladbach sahasında Köln‘ü konuk edecek. Almanya Bundesliga‘nın 9. hafta mücadelesi, 9 Ekim Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:30’da, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

intobet, Mönchengladbach galibiyetine 2.05, beraberliğe 3.93, Köln galibiyetine ise 3.35 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.61, 2.5 Alt 2.37 oran kazandırıyor.

Mönchengladbach’a Ağır Darbe

Mönchengladbach, milli ara dönüşünde Almanya Bundesliga’da ağır bir mağlubiyet aldı. Werder Bremen deplasmanına konuk olan Daniel Farke ve öğrencileri, ilk yarıyı 4-0 geride kapatırken, 90 dakika sonunda ise 5-1’lik skorla mağlup oldu. İlk 8 haftada 2. yenilgisini alan Gladbachi kalesinde ilk kez tam 5 gol gördü. Milli aradan Bundesliga’ya formsuz dönen takımlar arasında yer alan ev sahibi, ara öncesinde ise iç sahada Leipzig’i 3-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Yeniden yükselişe geçmek isteyen Gladbach, 12 puanla 9. sırada yer alıyor. Üst sıralara yetişmeleri için bu hafta kazanmaları gerek.

Köln Deplasmanda 4 Maçtır Kaybetmiyor

Köln, milli ara dönüşü iyi Almanya Bundesliga performansına devam ediyor. İlk 7 haftadan 2 galibiyet, 4 beraberlik, 1 mağlubiyetle 13 puan toplamayı başaran konuk ekip, milli ara dönüşünde Dortmund’u 3-2 mağlup etmeyi başardı. Güçlü rakibi karşısında 1-0 geriden gelerek kazanan Steffen Baumgart ve öğrencileri, ligde rüştünü bir kez daha ispatladı. Sadece lider Union Berlin’e kaybeden Köln, UEFA Konferans Ligi’nde ise 3 haftadan 4 puan topladı. İlk mağlubiyetini geride bıraktığımız hafta FK Partizan’a iç sahada 1-0’lık skorla aldılar. Konuk ekip Konferans Ligi’nde aradığı başarıyı bulamazken, Almanya Bundesliga’da ise yeni sezonun en iyilerinden birisi. Köln deplasmanda 4 maçtır kaybetmiyor.

Mönchengladbach – Köln Maç Bilgileri

Mönchengladbach – Köln Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Borussia Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mönchengladbach takımında Ko Itakura, Hannes Wolf, Tobias Sippel ve Florian Neuhaus’un sakatlıkları devam ediyor.

Mönchengladbach’ın 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Ramy Bensebaini, Joseph Scally, Lars Stindl, Nico Elvedi, Kouadio Kone, Julian Weigl, Jonas Hofmann, Christoph Kramer, Marcus Thuram, Alassane Plea.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Julian Chabot, Luca Jannis Kilian, Jonas Hector, Timo Hübers, Dejan Ljubicic, Ellyes Skhiri, Florian Kainz, Kingsley Schindler, Sargis Adamyan, Steffen Tigges.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga sahnesinde inişli çıkışlı bir performans grafiği ortaya koyan Mönchengladbach ile Köln karşı karşıya gelecek. Üst sıra savaşında kopmak istemeyen tarafların karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.40

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Maç Sonucu: 5-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosunda kazanan Mönchengladbach. Ev sahibi 10 kişi kalan rakibi karşısında 5 golle kazanırken, Köln ise 10 kişiyle 2 gol bulmasına rağmen deplasmanda mağlup oldu. İki takımda golleriyle bizlere bu hafta istediğimizi verdi.