Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Montpellier Monaco İddaa Tahmini 09.10.2022

Montpellier sahasında Monaco‘yu konuk edecek. Fransa Ligue 1‘de 10. hafta mücadelesi, 9 Ekim Pazar günü Türkiye saati ile 14:00’te sahne alacak. Maçı beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Betroad, Montpellier galibiyetine 3.70, beraberliğe 3.95, Monaco galibiyetine ise 1.92 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.53, 2.5 Alt 2.50 oran kazandırıyor.

Montpellier Hücum Hattında Etkili

Fransa Ligue 1’de ilk 9 haftayı 4 galibiyet, 5 mağlubiyetle geride bırakan Montpellier, 12 golle 10. sırada kendisine yer buldu. Bu sezon bol gollü mücadelelere imza atan Olivier Dall’Oglio’nun öğrencileri, 21 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, kalesinde ise 19 gole engel olamadı. Milli ara dönüşü Toulouse deplasmanından 4-1’lik mağlubiyetle ayrılan ev sahibi, ilk 9 haftada henüz üst üste 2 mağlubiyet almadı. İnişli çıkışlı bir performans grafiği ortaya koyan Montpellier, hatasını kısa sürede telafi etmeyi başarıyor. 9 maçın tamamında skor üretmeyi başaran ev sahibi, Toulouse mağlubiyetinin ardından seriyi sürdürmek istiyor. Ev sahibi üst üste 2. mağlubiyetini almamak adına, Monaco karşısında galibiyet arayacak.

Monaco Vites Yükseltti

Fransa Ligue 1’de 4 haftadır kazanan Monaco, son haftaların en formda takımları arasına girmeyi başarırken, puanını 17’ye çıkardı ve 5. sırada yer aldı. Zirve ile puan farkını 8’e kadar indirmeyi başaran Clement’in öğrencileri, ilk 5 haftada yaptığı hataları telafi ediyor. İlk 5 haftanın 4’ünde puan kaybeden Monaco, son haftalarda ise harika bir performans grafiği yakaladı. Milli ara dönüşü iç sahada Nantes’i 4-1’lik net bir skorla mağlup etmeyi başaran konuk ekip, UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda ise Trabzonspor engelini 3-1’lik galibiyetle geçmeyi başardı. İki kulvarda birden vites yükselten Monaco, bu hafta Montpellier deplasmanına konuk olacak.

Montpellier – Monaco Maç Bilgileri

Montpellier – Monaco Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından Türkiye saati ile 14.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de La Mosson Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Montpellier cephesinde Faitout Maouassa, Theo Sainte-Luce ve Dimitry Bertaud’ın sakatlıkları devam ediyor. Monaco’da ise Ruben Aguilar’ın sakatlığı devam ediyor.

Montpellier’in 11’i Belli mi?

Montpellier’in muhtemel kadrosu: Jonas Omlin, Mamadou Sakho, Falaye Sacko, Nicolas Louis Cozza, Teji Savanier, Khalil Fayad, Arnaud Nordin, Beni Makouana, Jordan Ferri, Joris Chotard, Sepe Elye Wahi.

Monaco’nun11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Caio Henrique, Benoit Badiashile, Axel Disasi, Eliot Matazo, Jean Lucas, Krepin Diatta, Wissam Ben Yedder, Breel Embolo, Takumi Minamino, Vanderson.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de 4 haftalık galibiyet serisiyle üst sıralara tırmanan ve zirve yarışında ben de varım demeyi başaran Monaco, ligin en formda takımlarından birisi. Clement ve öğrencilerinin galibiyetlerine Montpellier karşısında devam edeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.69

Betroad Oranı: MS 2, Oran 1.92

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Breel Donald Embolo ve Myron Boadu golleriyle Montpellier deplasmanında galibiyeti getirdi. Monaco galibiyetlerine devam etti ve bizleri yanıltmadı.