Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Stuttgart Union Berlin İddaa Tahmini 09.10.2022

9 Ekim Pazar akşamı Almanya Bundesliga‘da bizleri bekleyen zorlu mücadelede, düşme hattındaki Stuttgart ile lider Union Berlin karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 20:30’da sahne alacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2.

Mercedes-Benz Arena Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede intobet, Stuttgart kazanır seçeneğine 2.59, beraberliğe 3.23, Union Berlin kazanır seçeneğine ise 2.89 oran belirlemiş durumda.

Stuttgart Galibiyetle Tanışmadı

Stuttgart cephesinde galibiyet hasreti tam 8 haftaya çıktı. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Pellegrino Matarazzo ve öğrencileri, bu sezon Bundesliga’da henüz galibiyetle tanışmadı. Milli ara dönüşünde konuk olduğu Wolfsburg deplasmanında 1-0 öne geçmeyi başarsa da, karşılaşmadan 3-2’lik mağlubiyetle ayrıldı. Üst üste 2. yenilgisini alan Stuttgart, 8 hafta sonunda ise 5 beraberlik, 3 mağlubiyete imza attı. Ligin Play Out hattında yer alan Stuttgart, bu hafta sahasında lider Union Berlin’i konuk edecek. Ev sahibi Matarazzo önderliğinde ilk 8 haftalık performans grafiğiyle güven vermeyen takımların başında geliyor.

Union Berlin Liderliğini Sürdürüyor

Almanya Bundesliga’da ilk 8 hafta sona ererken, liderlik koltuğuna sürpriz bir takım oturuyor. Milli araya kadar namağlup bir performans ortaya koyarak liderlik koltuğunu ele geçiren Urs Fischer’in öğrencileri, milli ara dönüşünde ilk lig mağlubiyetini Frankfurt deplasmanında alsa da, liderlik koltuğunda oturmaya devam etti. 17 puan toplamayı başaran Union Berlin, kötü başladığı UEFA Avrupa Ligi’nde ise Malmö galibiyetiyle moral buldu. Hafta içi Avrupa’da kazanarak moral depolayan Union Berlin, Bundesliga’da galibiyetlerine geri dönmek istiyor. Konuk ekibin hala ligin en formda takımı olduğunu söyleyelim. Union Berlin savunması 8 maçta sadece 6 gole geçit verirken, liderliği getiren bir performans ortaya koydu.

Stuttgart – Union Berlin Maç Bilgileri

Stuttgart – Union Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mercedes-Benz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Stuttgart takımında Lilian Egloff’un sakatlığı bulunuyor.

Stuttgart’ın 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Florian Müller, Wataru Endo, Konstantinos Mavropanos, Waldemar Anton, Borna Sosa, Naouirou Ahamada, Hiroki Ito, Chris Führich, Sasa Kalajdzic, Waldemar Anton, Silla Mvumpa.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Julian Ryerson, Christopher Trimmel, Robin Knoche, Diogo Leite, Paul Jaeckel, Andras Schafer, Janik Haberer, Rani Khedira, Jordan Siebatcheu, Sheraldo Becker.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da liderliğini devam ettiren Union Berlin, UEFA Avrupa Ligi arenasından galibiyetle dönüyor. Lider olarak Stuttgart deplasmanına çıkacak olan Union Berlin, haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.52

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.89

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Paul Jaeckel attı, Union Berlin deplasmanda kazandı. Konuk ekip Avrupa dönüşü Almanya Bundesliga’da liderlik koltuğunu korudu. Kazananları tebrik ederiz.