Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Crystal Palace Leeds United Bahis Tahmini 09.10.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Leeds United deplasmanda, Crystal Palace’a konuk olacak. Karşılaşma saat 16.00’da start alacak ve Beın Sports MAX 1 kanalından takip edilebilecek.

Crystal Palace ve Leeds United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde verilmiş. Crystal Palace kazanır 2.15, beraberlik 3.60, Leeds United kazanır ise 3.50 olarak açıklanmış.

Crystal Palace Alt Sıralarda

Crystal Palace, bu sezon Premier Lig’de istediği sonuçları alamıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Selhurst Park’da Chelsea’yi konuk eden Crystal Palace, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Zaha’nın golüyle öne geçtiler ama son dakikada yedikleri golle maçı 2-1 kaybettiler. Bu sezon Premier Lig’de 7 karşılaşmaya çıkan Patrick Vieira’nın öğrencileri, bu maçlarda sadece 1 galibiyet alabildi. Tek galibiyetini ligin 3. haftasında Aston Villa’ya karşı aldıklarını belirtelim. Bu hafta ise Leeds United’ı konuk edecekler. Maç öncesinde Crystal Palace’da James McArthur ve Nathan Ferguson’un sakatlıkları devam ediyor.

Leeds United 4 Maçtır Kazanamıyor

Leeds United, son haftalarda puan kaybı yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Elland Road’da Aston Villa’yı konuk eden Leeds United, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Premier Lig’de oynadıkları son 4 maçtan da galibiyet çıkartamadılar. Geride kalan 7 haftada 9 puan toplayan Jesse Marsch’ın öğrencileri, 12. sırada yer alıyor. Bu sezon 3 deplasman maçına çıkan Leeds United, bu maçlarda galibiyet ile tanışamadı. Bu hafta Selhurst Park’da Crystal Palace’a konuk olacak Leeds United’da Luis Sinisterra’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Crystal Palace – Leeds United Maç Bilgileri

Crystal Palace – Leeds United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports MAX 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Selhurst Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Crystal Palace’da James McArthur ve Nathan Ferguson’un sakatlıkları devam ediyor. Leeds United’da Luis Sinisterra’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Crystal Palace'ın İlk 11'i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Vicente Guaita, Joel Ward, Joachim Andersen, Gary Cahill, Tyrick Mitchell, Cheick Doucoure, Eberechi Eze, Will Hughes, Conor Gallagher, Wilfred Zaha, Jean-Philippe Mateta

Leeds United'ın ilk 11’i Belli mi?

Leeds United’ın muhtemel kadrosu: Illan Meslier, Robin Koch, Pscal Struijk, Diego Llorente, Junior Firpo, Mateusz Klich, Robin Koch, Brenden Aaronson, Jack Harrison, Patrick Bamford, Rodrigo

İddaa Tahmini

Crystal Palace, maçın favorisi. Selhurst Park’da bu sezon tempolu oynuyorlar. Premier Lig’de tek galibiyetini de iç sahada elde ettiler. Leeds United ise formsuz. Son 4 maçta da puan kaybı yaşadılar. Crystal Palace, zor da olsa kazanmayı başarır ve haftayı 3 puan ile kapatır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.84

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 2.15

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Crystal Palace’ın kazanmasını bekliyordum. Leeds United’ı iç sahada 2-1 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular.