TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Fatih Karagümrük İddaa Tahmini 09.10.2022

Spor Toto Süper Lig’de son 3 maçta 7 puan toplayan Fenerbahçe iç sahada, Fatih Karagümrük karşısında da galibiyet arayacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından ekranlara geleceğini belirtelim.

Fenerbahçe ve Fatih Karagümrük arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Fenerbahçe kazanır 1.39, beraberlik 5.50, Fatih Karagümrük kazanır ise 8.40 olarak açıklanmış.

Fenerbahçe Moralli

Fenerbahçe’de moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta içi Avrupa Ligi’nde AEK Larnaca ile karşılaşan Fenerbahçe, rakibini 2-0 mağlup etmeyi başardı. Grupta namağlup bir şekilde yoluna devam eden Sarı Lacivertliler, liderliği de eline geçirdi. Süper Lig’de ise geçen hafta Beşiktaş deplasmanından golsüz beraberlik ile döndüler. Süper Lig’de son 3 maçta 7 puan toplayan Jorge Jesus’un ekibi, lider Başakşehir’in takibini devam ettiriyor. Bu hafta Kadıköy’de Fatih Karagümrük’ü konuk edecek olan Fenerbahçe, maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’de Luan Perse, Joshua King, Nazım Sangare ve Mert Hakan Yandaş’ın sakatlıkları var.

Fatih Karagümrük’ün İşi Zor

Fatih Karagümrük, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği İstanbulspor karşısında puan alamadı. Mbaye Diagne’nin golüyle öne geçtiler ama ikinci yarıda üstünlüğünü koruymadılar. Rakibine 2-1 kaybeden Fatih Karagümrük’de puan kayıpları devam ediyor. Süper Lig’de bu sezon geride kalan 8 haftada sadece 1 galibiyet alabilen Andrea Pirlo’nun öğrencileri, ligin vasat takımlarından biri diyebiliriz. Bu hafta konuk olacakları Fenerbahçe deplasmanında da işleri zor. Maç öncesinde Fatih Karagümrük’de Efe Tatlı’nın sakatlığı devam ediyor.

Fenerbahçe – Fatih Karagümrük Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Fatih Karagümrük Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports kanalından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Luan Perse, Joshua King, Nazım Sangare ve Mert Hakan Yandaş’ın sakatlıkları var. Fatih Karagümrük’de Efe Tatlı’nın sakatlığı devam ediyor.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Bright Osayi Samuel, Gustavo Henrique, Atila Szalai, Ezgjan Alioski, İsmail Yüksek, Miguel Crespo, Diego Rossi, İrfan Can Kahveci, Enner Valencia, Joao Pedro

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Emiliano Viviano, Vegar Hedenstad, Burak Bekaroğlu, Salih Dursun, Caner Erkin, Kristijan Bistrovic, Matteo Ricci, Fabio Borini, Ahmed Musa, Yan Karamoh, Mbaye Diagne

İddaa Tahmini

Fenerbahçe’de moraller yerinde. Hafta içi Avrupa Ligi’nde AEK Larnaca’yı 2-0 ile geçmeyi başardılar ve grupta liderliğe yükseldiler. Fatih Karagümrük, geçen hafta Süper Lig’de İstanbulspor’a 2-1 kaybetti. Süper Lig’de bu sezon sadece tek galibiyet alabildiler. Fenerbahçe’nin rahat kazanması gereken bir maç. Fatih Karagümrük karşısında kolay bir galibiyet alırlar.

İddaa Oranı: MS 1 ve 1.5 ÜST, Oran 1.39

Bets10 Oranı: MS 1 ve 1.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 5-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, zorlandı ama kazanmayı başardı. Batshuayi’nin 90+5’te attığı golle, Fatih Karagümrük’ü 5-4 mağlup ettiler.