İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 09.10.2022

İtalya Serie A Ligi’nin 9. haftasında oynanacak 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladık. 9 Ekim Pazar gününü kazanarak geçirmeniz dileğiyle.

Cremonese – Napoli: MS 2, 1.28 (iddaa) – 1.47 (intobet) ; İddaa fikstüründe 9 Ekim Pazar günü yer alan İtalya Serie A Ligi 9. hafta mücadelesinde, düşme hattındaki Cremonese sahasında lider Napoli’yi konuk edecek. S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 19:00. İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcisi Cremonese ise milli araya galibiyet alamadan girdi. Ev sahibi ilk 7 haftadan 5 mağlubiyet, 2 beraberlik aldı. Massimiliano Alvini yönetiminde zor günler geçiren Cremonese, ilk 4 haftanın tamamında mağlup oldu. Milli ara dönüşü kendisi gibi lige yeni yükselen Lecce’ye deplasmanda konuk olan ev sahibi, karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı ve kötü gidişatını sürdürdü. Kalesinde tam 15 gole engel olamayan Cremonese, rakip filelere ise sadece 6 gol gönderebildi. Ligin en zayıf halkaları arasında yer alan ev sahibinin lider Napoli karşısında işi oldukça zor. Luciano Spalletti ve öğrencileri UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 3. haftaya yarım düzine golle damga vurdu. Ajax deplasmanından 6-1’lik galibiyetle dönmeyi başaran Napoli, A Grubu’nda 3’te 3 yapmayı başardı ve liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırdı. İtalya Serie A Ligi’nde ise geçtiğimiz hafta Torino’yu iç sahada 3-1 mağlup eden konuk ekip, ligde üst üste 4. galibiyetini alarak liderlik koltuğunu korudu. Harika bir sezon geçiren Napoli, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. İki kulvarda birden namağlup performans grafiğiyle takdir toplayan Spalletti’nin öğrencileri, bu hafta Cremonese deplasmanına konuk olacak. 1 aydır iki kulvarda mücadele etmesine rağmen hata yapmayan konuk ekip, İtalya Serie A Ligi ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde güven vermeye devam ediyor. Napoli durdurulamıyor. Spalletti ve öğrencileri iki kulvarda birden namağlup lider olmayı başardı. Tarihinin en iyi sezon başlangıcını yapan Napoli, düşme hattındaki Cremonese karşısında galibiyetlerine devam edecektir.

Udinese – Atalanta: KGVAR, 1.48 (iddaa) – 1.65 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi’nde 9 Ekim Pazar zirve yarışını yakından ilgilendiren bir maç bizleri bekliyor. 3. sıradaki Udinese sahasında liderlik koltuğunun ortaklarından Atalanta’yı konuk edecek. S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından yayınlanacak maçın başlama saati 16:00. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Udinese, İtalya Serie A Ligi’nde son 6 haftaya ambargo koydu. İlk 2 haftadan 1 puan çıkarabilen Andrea Sottil ve öğrencileri, son 6 haftada ise Monza, Fiorentina, Roma, Sassuolo, İnter ve Hellas Verona’yı mağlup etti. Zirve takibini 1 puan geride sürdüren ev sahibi, bu hafta zirvenin ortaklarından Atalanta’yı sahasında konuk edecek. Bu sezon sadece son şampiyon Milan’a ilk hafta kaybeden Udinese, tam anlamıyla mağlubiyeti unuttu. Son 6 haftada 15 gol bulan ev sahibinde, Beto 5 golle takımın en üretken ismi oldu. Formunun zirvesinde olan ev sahibi, Atalanta karşısında harika seriyi sürdürmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 8 hafta geride kalırken, Atalanta’yı mağlup edebilen çıkmadı. Gian Piero Gasperini ve öğrencileri liderlik koltuğunu paylaştığı Napoli ile birlikte ligin namağlup takımları arasında yer alıyor. 8 haftadan 6 galibiyet, 2 beraberlikle 20 puan toplamayı başaran konuk ekip, 12 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, kalesinde ise sadece 3 gole izin verdi. İtalya Serie A Ligi’nin uzak ara en iyi savunma performansını ortaya koyan konuk ekip, son 2 hafta Roma ve Fiorentina karşısında 1-0’lık galibiyetlere imza attı. En yakın rakibi Udinese’ye deplasmanda konuk olacak olan Gasperini ve öğrencileri, zirvedeki yerini kaybetmek istemiyor. İtalya Serie A Ligi’nde 6 haftadır kazanan Udinese ile ilk 8 haftada namağlup bir performans ortaya koyan Atalanta karşı karşıya gelecek. Zirve yarışının içinde kalmayı başaran iki formda takımın mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyorum.

Monza – Spezia: MS 1, 1.67 (iddaa) – 1.92 (intobet) ; 9 Ekim Pazar günü İddaa fikstüründe bizleri bekleyen İtalya Serie A Ligi 9. hafta mücadelesinde, Monza ile Spezia karşı karşıya gelecek. S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 16:00. İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcileri arasında yer alan Monza, sezon başında yaptığı önemli transferlerle dikkat çekerken, sezona iyi bir başlangıç yapamadı. İlk 6 haftadan 5 mağlubiyet, 1 beraberlik alan Monza, Lecce beraberliğiyle toparlanma sinyalleri vermişti. Milli ara öncesi hoca değişikliğine giden ve göreve Raffaele Palladino’yu getiren ev sahibi, son 2 haftada Juventus ve Sampdoria engellerini gol yemeden geçmeyi başardı. JUVE karşısında 1-0’lık skorla yeni sezonun ilk galibiyetini alan ev sahibi, milli ara dönüşünde Sampdoria’yı deplasmanda 3-0 mağlup etti. Teknik adam değişikliğiyle birlikte düşme hattından kurtulan Monza, yükselen performansına Speiza karşısında devam etmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 8 haftayı 2 galibiyet, 2 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan Spezia, iç sahada 4 maçtan 8 puan toplamayı başarırken, deplasmanda ise çıktığı tüm maçları kaybetti. Luca Gotti ve öğrencileri son iç saha maçında en alt sırada yer alan Sampdoria’yı 2-1 mağlup etmeyi başarırken, milli ara dönüşünde konuk olduğu Lazio deplasmanından ise 4-0’lık mağlubiyetle döndü. Son 3 haftada 2. mağlubiyetini alan konuk ekip, Napoli ve Lazio karşısında skor dahi üretmeyi başaramazken, son 3 haftada tek golünü ligin zayıf halkası Sampdoria karşısında buldu. Gotti ve öğrencileri bu sezon dış saha karnesiyle güven vermekten çok uzakta. İtalya Serie A Ligi’nde son 2 haftadan galibiyetlerle çıkmayı başaran Monza, yeni hocasıyla birlikte iyi bir futbol ortaya koydu. Ev sahibi formsuz Spezia karşısında galibiyet adına denenemeye değer taraf.

Toplam İddaa Oranı: 3.16

intobet Bahis Oranı: 4.65