İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 09.10.2022

İddaa fikstüründe 9 Ekim Pazar günü yer alan Almanya Bundesliga mücadelelerini kupon olarak hazırladık. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Stuttgart – Union Berlin: MS 2, 2.52 (iddaa) – 2.89 (intobet) ; 9 Ekim Pazar akşamı Almanya Bundesliga’da bizleri bekleyen zorlu mücadelede, düşme hattındaki Stuttgart ile lider Union Berlin karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 20:30’da sahne alacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2. Stuttgart cephesinde galibiyet hasreti tam 8 haftaya çıktı. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Pellegrino Matarazzo ve öğrencileri, bu sezon Bundesliga’da henüz galibiyetle tanışmadı. Milli ara dönüşünde konuk olduğu Wolfsburg deplasmanında 1-0 öne geçmeyi başarsa da, karşılaşmadan 3-2’lik mağlubiyetle ayrıldı. Üst üste 2. yenilgisini alan Stuttgart, 8 hafta sonunda ise 5 beraberlik, 3 mağlubiyete imza attı. Ligin Play Out hattında yer alan Stuttgart, bu hafta sahasında lider Union Berlin’i konuk edecek. Ev sahibi Matarazzo önderliğinde ilk 8 haftalık performans grafiğiyle güven vermeyen takımların başında geliyor. Almanya Bundesliga’da ilk 8 hafta sona ererken, liderlik koltuğuna sürpriz bir takım oturuyor. Milli araya kadar namağlup bir performans ortaya koyarak liderlik koltuğunu ele geçiren Urs Fischer’in öğrencileri, milli ara dönüşünde ilk lig mağlubiyetini Frankfurt deplasmanında alsa da, liderlik koltuğunda oturmaya devam etti. 17 puan toplamayı başaran Union Berlin, kötü başladığı UEFA Avrupa Ligi’nde ise Malmö galibiyetiyle moral buldu. Hafta içi Avrupa’da kazanarak moral depolayan Union Berlin, Bundesliga’da galibiyetlerine geri dönmek istiyor. Konuk ekibin hala ligin en formda takımı olduğunu söyleyelim. Union Berlin savunması 8 maçta sadece 6 gole geçit verirken, liderliği getiren bir performans ortaya koydu. Almanya Bundesliga’da liderliğini devam ettiren Union Berlin, UEFA Avrupa Ligi arenasından galibiyetle dönüyor. Lider olarak Stuttgart deplasmanına çıkacak olan Union Berlin, haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Mönchengladbach – Köln: KGVAR, 1.40 (iddaa) – 1.53 (intobet) ; Mönchengladbach sahasında Köln’ü konuk edecek. Almanya Bundesliga’nın 9. hafta mücadelesi, 9 Ekim Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:30’da, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Mönchengladbach, milli ara dönüşünde Almanya Bundesliga’da ağır bir mağlubiyet aldı. Werder Bremen deplasmanına konuk olan Daniel Farke ve öğrencileri, ilk yarıyı 4-0 geride kapatırken, 90 dakika sonunda ise 5-1’lik skorla mağlup oldu. İlk 8 haftada 2. yenilgisini alan Gladbachi kalesinde ilk kez tam 5 gol gördü. Milli aradan Bundesliga’ya formsuz dönen takımlar arasında yer alan ev sahibi, ara öncesinde ise iç sahada Leipzig’i 3-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Yeniden yükselişe geçmek isteyen Gladbach, 12 puanla 9. sırada yer alıyor. Üst sıralara yetişmeleri için bu hafta kazanmaları gerek. Köln, milli ara dönüşü iyi Almanya Bundesliga performansına devam ediyor. İlk 7 haftadan 2 galibiyet, 4 beraberlik, 1 mağlubiyetle 13 puan toplamayı başaran konuk ekip, milli ara dönüşünde Dortmund’u 3-2 mağlup etmeyi başardı. Güçlü rakibi karşısında 1-0 geriden gelerek kazanan Steffen Baumgart ve öğrencileri, ligde rüştünü bir kez daha ispatladı. Sadece lider Union Berlin’e kaybeden Köln, UEFA Konferans Ligi’nde ise 3 haftadan 4 puan topladı. İlk mağlubiyetini geride bıraktığımız hafta FK Partizan’a iç sahada 1-0’lık skorla aldılar. Konuk ekip Konferans Ligi’nde aradığı başarıyı bulamazken, Almanya Bundesliga’da ise yeni sezonun en iyilerinden birisi. Köln deplasmanda 4 maçtır kaybetmiyor. Almanya Bundesliga sahnesinde inişli çıkışlı bir performans grafiği ortaya koyan Mönchengladbach ile Köln karşı karşıya gelecek. Üst sıra savaşında kopmak istemeyen tarafların karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyorum.

Hertha Berlin – Freiburg: MS 2, 2.06 (iddaa) – 2.35 (intobet) ; 9 Ekim Pazar günü Almanya Bundesliga’nın 9. haftasında sahne alacak mücadelede, Hertha Berlin ile Freiburg karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 18:30. Sandro Schwarz ve öğrencileri, iç sahada çıktığı 4 maçta puan kayıpları yaşarken, 8 haftalık fikstürden ise sadece 1 galibiyet çıkarabildi. Almanya Bundesliga’nın zayıf halkaları arasında yer alan Hertha Berlin, 7 puanla 14. sıraya kadar geriledi. İlk 4 haftalık fikstürden sadece 1 puan çıkarabilen ev sahibi, son 4 haftada mağlubiyete yer vermemeyi başarsa da, galibiyet adına zorlandı. Sadece Augsburg deplasmanından 2-0’lık galibiyet çıkarabilen Hertha Berlin, son 3 haftaya Bayer Leverkusen, Mainz 05 ve Hoffenheim karşısında 1’er puanla noktaladı. Ligin en az maç kazanan takımları arasında yer alan ve Hertha Berlin cephesinde, geçen sezonla birlikte başlayan kötü gidişat devam ediyor. Ev sahibinin geçen sezon küme düşmekten Play Out galibiyetiyle kurtulduğunu söyleyelim. Freiburg, Almanya Bundesliga’da zirvenin ortakları arasında yer almaya devam ederken, UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda ise liderlik koltuğuna oturdu. Christian Streich ve öğrencileri, ilk 8 haftalık fikstürde sadece Dortmund’a galibiyet şansı verirken, son 6 haftada namağlup bir performans sergiledi ve puanını 17’ye çıkardı. Milli ara dönüşünde iç sahada Mainz 05 engelini 2-1’lik galibiyetle geçtiklerini söyleyelim. UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda ise son olarak Nantes’i iç sahada 2-0 mağlup eden Freiburg, 3’te 3 yaparak liderliği ele geçirdi. Tarihinin en iyi sezon başlangıçlarından birine imza atan Freiburg, iki kulvarda birden etkisinden taviz vermedi. Milli aradan iyi bir geri dönüş yaparak etkisini sürdüren konuk ekip, güven vermeye devam ediyor. Almanya Bundesliga’da son 6 hafta mağlubiyete yer vermeyen ve zirvenin ortakları arasında yer alan Freiburg, hariak performansını Hertha Berlin deplasmanında galibiyetle taçlandıracak ve zirve ortaklığını sürdürecektir.

Toplam İddaa Oranı: 7.26

intobet Bahis Oranı: 10.39