İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 09.10.2022

Fransa Ligue 1’de 10. hafta mücadeleleri 9 Ekim Pazar günü sahne alırken, 3 güvendiğimiz maçı kupon haline getirdik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Brest – Lorient: MS 2, 2.62 (iddaa) – 2.98 (Bets10) ; beIN CONNECT ekranlarından 9 Ekim Pazar günü Türkiye saati ile 16:00’da naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1’in 10. hafta mücadelesinde, Brest ile Lorient kozlarını paylaşacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Brest, Fransa Ligue 1 sahnesinde son 6 haftayı 4 mağlubiyet, 2 beraberlikle tamamladı. Zakarian ve öğrencileri yeni sezonda sadece 10 kişi kalan Angers’i mağlup etmeyi başarırken, 6 haftadır devam eden kötü gidişatla kendisin düşme hattının içerisinde buldu. Milli ara dönüşü ligin yeni temsilcilerinden Auxerre’ye deplasmanda konuk olan Brest, 52. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele etmek zorunda kalan rakibi karşısında 1-0’lık üstünlüğünü koruyamadı. 9 hafta sonunda kalesinde tam 19 gole engel olamayan ev sahibinde milli arada da savunma zafiyetlerine çözüm bulunamadı. Brest deplasmanına konuk olacak olan Lorient, Fransa Ligue 1’de son 6 haftaya damga vuran takımlardan birisiydi. Konuk ekip 6 haftalık fikstürde Ajaccio, Lyon, Nantes, Auxerre ve Lille engellerini galibiyetle geçmeyi başardı. 9 hafta sonunda sadece Lens ve Clermont deplasmanlarında toplamda 5 puan kaybeden Lorient, geri kalan 7 maçını kazandı. 3. sıraya kadar yükselen Regis Le Bris ve öğrencileri, sezonun sürpriz performanslarından birini sergiledi. 9 haftanın tamamında skor üreterek hücum hattındaki etkisini bizlere gösteren Lorient, 3 puan uzaklıkta olduğu liderlik koltuğuna gözünü dikti. 6 haftalık galibiyet serisiyle Brest deplasmanına konuk olacak olan Bris ve öğrencileri, kağıt üzerinde favori gösteriliyor. Fransa Ligue 1’de sezonun en formda takımları arasında yer alan Lorient, 6 haftalık galibiyet serisini Brest deplasmanında 3 puanla devam ettirecek ve zirve adayları arasında yer almaya devam edecektir.

Montpellier – Monaco: MS 2, 1.69 (iddaa) – 1.92 (Bets10) ; Montpellier sahasında Monaco’yu konuk edecek. Fransa Ligue 1’de 10. hafta mücadelesi, 9 Ekim Pazar günü Türkiye saati ile 14:00’te sahne alacak. Maçı beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Fransa Ligue 1’de ilk 9 haftayı 4 galibiyet, 5 mağlubiyetle geride bırakan Montpellier, 12 golle 10. sırada kendisine yer buldu. Bu sezon bol gollü mücadelelere imza atan Olivier Dall’Oglio’nun öğrencileri, 21 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, kalesinde ise 19 gole engel olamadı. Milli ara dönüşü Toulouse deplasmanından 4-1’lik mağlubiyetle ayrılan ev sahibi, ilk 9 haftada henüz üst üste 2 mağlubiyet almadı. İnişli çıkışlı bir performans grafiği ortaya koyan Montpellier, hatasını kısa sürede telafi etmeyi başarıyor. 9 maçın tamamında skor üretmeyi başaran ev sahibi, Toulouse mağlubiyetinin ardından seriyi sürdürmek istiyor. Ev sahibi üst üste 2. mağlubiyetini almamak adına, Monaco karşısında galibiyet arayacak. Fransa Ligue 1’de 4 haftadır kazanan Monaco, son haftaların en formda takımları arasına girmeyi başarırken, puanını 17’ye çıkardı ve 5. sırada yer aldı. Zirve ile puan farkını 8’e kadar indirmeyi başaran Clement’in öğrencileri, ilk 5 haftada yaptığı hataları telafi ediyor. İlk 5 haftanın 4’ünde puan kaybeden Monaco, son haftalarda ise harika bir performans grafiği yakaladı. Milli ara dönüşü iç sahada Nantes’i 4-1’lik net bir skorla mağlup etmeyi başaran konuk ekip, UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda ise Trabzonspor engelini 3-1’lik galibiyetle geçmeyi başardı. İki kulvarda birden vites yükselten Monaco, bu hafta Montpellier deplasmanına konuk olacak. Fransa Ligue 1’de 4 haftalık galibiyet serisiyle üst sıralara tırmanan ve zirve yarışında ben de varım demeyi başaran Monaco, ligin en formda takımlarından birisi. Clement ve öğrencilerinin galibiyetlerine Montpellier karşısında devam edeceğini düşünüyorum.

Angers – Strasbourg: KGVAR, 1.57 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; Fransa Ligue 1 sahnesinde 10. hafta mücadeleleri 9 Ekim Pazar günü sahne almaya devam ediyor. Angers ile Strasbourg’un karşı karşıya geleceği mücadele, Türkiye saati ile 16:00’da start alırken, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1 sahnesinde sezona kötü bir başlangıç yapan Angers, ilk 6 haftayı puan kayıplarıyla geçirdi. İlk 2 haftada Nantes ve Auxerre ile berabere kalan ev sahibi, üst üste 4 mağlubiyetle kendisini küme düşme potasının içerisinde buldu. Milli ara öncesi Gerald Baticle ve öğrencileri, önce Montpellier, ardından Nice’ı mağlup ederek küme düşme hattından kurtulmayı başardı. Milli ara dönüşünde ise iç sahada Marsilya’ya 3-0 kaybeden ev sahibi, eski kötü günlerine geri döndü. Kalesinde 9 hafta sonunda tam 21 gole engel olamayan ve küme düşme hattından 1 puan uzaklıkta yer alan Angers, ligin en kötü savunma performanslarından birini sergiliyor. Strasbourg cephesinde galibiyet hasreti tam 8 haftaya çıktı. Yeni sezonun en kötü başlangıçlarından birine imza atan konuk ekip, 5 beraberlik, 4 mağlubiyetle düşme potasına kadar geriledi. Ajaccio’nun ardından ligin en kötü performans grafiğini sergileyen Strasbourg, milli ara dönüşü Rennes’e iç sahada 3-1 kaybetti. Son 2 haftada üst üste mağlubiyetler alan konuk ekip, beraberlik adına dahi zorlandı. Julien Stephane yönetiminde zor günler geçiren Strasbourg, kalesinde gördüğü 12 gole karşılık, rakip fileleri sadece 7 kez havalandırabildi. Düşme hattındaki konuk ekip, en yakın rakiplerinden Angers’e deplasmanda konuk olacak. Strasbourg ilk galibiyetini alarak kabusa son vermek istiyor. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımda kazanarak toparlanmak istiyor. Angers ve Strasbourg’un bu haftayı karşılıklı gollerle tamamlayacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 6.95

Bets10 Bahis Oranı: 10.01