İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 09.10.2022

İddaa fikstüründe 9 Ekim Pazar günü yer alan 3 mücadeleyi kupon olarak derledik. Fransa Ligue 1 mücadeleleriyle kazanmanızı dileriz.

Lille – Lens: İY 0, 2.00 (iddaa) – 2.25 (intobet) ; 9 Ekim Pazar günü Fransa Ligue 1’de Nord Derbisi yaşanacak. Haftanın kapanış mücadelesinde iki ezeli rakip Lille ile Lens karşı karşıya gelecek. BeIN SPORTS 5 ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 21:45. Lille cephesinde Paulo Fonseca dönemi istikrardan uzak bir performans grafiğiyle başladı. Şampiyonluk kupasını kaldırdıktan sonra, geçen sezonu Avrupa yarışından uzak geçiren Lille, toparlanmak adına göreve Portekizli teknik adamı getirdi. Fonseca hamlesiyle birlikte daha zor günler geçiren ev sahibi, ilk 9 haftadan 4 galibiyet, 1 beraberlik, 4 mağlubiyetle 13 puan topladı. 8. sıraya kadar gerileyen ev sahibi, milli ara dönüşünde konuk olduğu Lorient deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle döndü. 9 maçın tamamında kalesini gole kapatmayı başaramayan ev sahibi, toplamda 18 gol yedi. Savunma performansıyla sınıfta kalan Lille, bu hafta ligin en iddialı takımlarından Lens’i sahasında konuk edecek. Franck Haise ve öğrencileri, Fransa Ligue 1’de bu sezon yenilgi yüzü görmedi. İlk 9 haftanın en iyi performanslarından birini sergileyen Lens, 6 galibiyet, 3 beraberlikle 21 puan topladı. Zirve ile arasında yalnızca 4 puan fark bulunan konuk ekip, milli ara dönüşünde rüştünü bizlere bir kez daha ispatlarken, ezeli rakiplerinden Lyon’u 1-0 mağlup etmeyi başardı. Lens sadece yenilmezlik serisini değil, aynı zamanda gol yememe serisini de devam ettirdi. Konul ekibe son 3 haftada gol atabilen takım çıkmadı. 9 haftanın 7’sinde skor üretmeyi başaran Lens, toplamda ise 17 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Florian Sotoca 6 golle ligin en golcü isimleri arasında yer alırken, Openda ve Fofana ikilisi de hücum hattında etkili oldu. Dev derbide taraf bahsi oldukça güç. Lille puan kayıplarıyla hata kredisini doldurdu. Lens ise ilk 9 haftadan namağlup ayrılarak, zirvenin önemli takipçileri arasına girdi. İki takımında galibiyete ihtiyacı var diyebiliriz. Hata yapmak istemeyen Lille ve Lens, zorlu mücadelenin ilk 45 dakikasında birbirlerine üstünlük şansı vermeyecektir.

Rennes – Nantes: MS 1, 1.35 (iddaa) – 1.58 (intobet) ; Fransa Ligue 1’in 6. sırasında yer alan Rennes, 9 Ekim Pazar günü sahasında küme düşme hattının hemen üzerinde yer alan Nantes’i konuk edecek. Türkiye saati ile 18:05’te start alacak mücadele, beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Rennes takımını son 8 maçta mağlup edebilen olmadı. Bruno Genesio ve öğrencileri, Fransa Ligue 1 sahnesinde son 3 galibiyet, 2 beraberlikle ayrılan ev sahibi, UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nda ise ilk 3 haftadan 2 galibiyet, 1 beraberlikle 7 puan topladı. Milli ara öncesi vites yükselten Rennes, milli ara dönüşünde ise önce Strasbourg, ardından Dynamo Kiev’i mağlup etmeyi başardı. Son 11 maçının tamamında skor üretmeyi başaran ev sahibi, hücum hattındaki etkisiyle dikkat çekiyor. Gaetan Laborde, Martin Terrier ve Amine Gouiri gibi yıldızlarını iyi kullanan ve hücum etkisiyle rakiplerine zor anlar yaşatan Rennes, üst sıra takibine kaldığı yerden devam etmek istiyor. Ev sahibi Avrupa yorgunu olsa da, Konferans Ligi’nden dönen Nantes karşısında kazanmak istiyor. Fransa Ligue 1’de 5 maçtır kazanamayan Nantes, UEFA Avrupa Ligi’nde ise 2 haftadır mağlup. Antoine Kombouare ve öğrencileri milli arada toparlanma fırsatını iyi değerlendiremezken, önce Monaco ardından Freiburg’a kaybetti. Fransa Ligue 1’de son 5 haftadan sadece 2 puan çıkarabilen konuk ekip, 7 puanda kaldı ve 16. sıraya kadar geriledi. Düşme potasından averaj farkıyla uzak kalan Nantes, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Qarabağ ve Freiburg mağlubiyetleriyle Son 16 şansını zora soktu. Sezona iyi başlamayan konuk ekip, iki kulvarda birden etkisiz performansına devam ediyor. Fransa Ligue 1 sahnesinde Rennes etkisi devam edecek ve Bruno Genesio’nun öğrencileri sahasında ağırladığı Nantes karşısında 3 puana uzanmayı başaracaktır.

Nice – Troyes: MS 1, 1.54 (iddaa) – 1.80 (intobet) ; İddaa fikstüründe 9 Ekim Pazar günü yer alan Fransa Ligue 1’in 10. hafta mücadelesinde, Nice ile Troyes karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saat i16:00. Nice ise milli ara dönüşü puan kayıplarına devam etti. Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta lider PSG’ye deplasmanda 2-1 kaybeden konuk ekip, 9 haftadan sadece 2 galibiyet, 2 beraberlikle 8 puan topladı ve 13. sıraya kadar geriledi. Düşme tehlikesini yakından hissetmeye başlayan Nice’da, Lucien Favre dönemi oldukça kötü başladı. UEFA Konferans Ligi D Grubu’nda ise 3 haftadan 5 puan toplamayı başaran ev sahibi, PSG mağlubiyetinin ardından Slovacko deplasmanına kazanarak moral buldu. Bu hafta en yakın rakibi Troyes’i sahasında konuk edecek olan Favre’nin öğrencileri, gözünü 3 puana dikti. Fransa Ligue 1’de 9. hafta geride kaldığında, konuk ekip Troyes 3 galibiyet, 2 beraberlik, 4 yenilgiyle 11 puan topladı. 12. sırada yer alan Troyes, son haftalarda daha iyi performanslar sergilemeye başlasa da, savunmada devam eden bireysel hatalar puan kayıplarının devam etmesine neden oldu. Milli ara dönüşü sahasında Reims’i konuk eden Bruno Irles’in öğrencileri, 2 kez geriden gelerek rakibinden 1 puanı zor kurtardı. Rkaip 56. dakikadan itibaren 10 kişi oynasa da, Troyes galibiyet için yeterli olamadı. Son 3 haftadan 4 puan çıkaran ve 2 haftadır kaybetmeyen konuk ekip, Nice karşısında da seriyi sürdürmek istiyor. Fransa Ligue 1’de üst sıra hedefinden uzak kalan Nice, toparlanmak istiyor. Galibiyete ihtiyacı olan ev sahibi, taraftar desteğiyle Troyes karşısında galip gelecek ve kötü gidişata dur diyecektir.

Toplam İddaa Oranı: 4.15

intobet Bahis Oranı: 6.39