TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Hatayspor Alanyaspor Bahis Tahmini 09.10.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Alanyaspor deplasamnda, Hatayspor’un konuğu olacak. Mücadeleyi saat 17.00’de Beın Sports 1 kanalından seyredebilirsiniz.

Hatayspor Alanyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Hatayspor kazanır 2.60, beraberlik 3.60, Alanyaspor kazanır ise 2.80 olarak açıklanmış.

Hatayspor İlk Galibiyetini Aldı

Hatayspor, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Sivasspor deplasmanına konuk oldular ve rakibini 2-1 mağlup ederek 3 puanı kaptılar. Yeni hocası Volkan Demirel yönetiminde çıktığı ilk maçtan galibiyet ile ayrılan Hatayspor, aynı zamanda bu sezon Süper Lig’de ilk kez galibiyet sevinci yaşadı. Süper Lig’de puanını 4 yapan Volkan Demirel’in öğrencileri, bu hafta Alanyaspor karşısında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Hatayspor’da Ruben Riberio’nun kart cezası sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim.

Alanyaspor 1 Puanı Zor Kurtardı

Alanyaspor, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Giresunspor karşısında galip gelemedi. Rakibi karşısında 2 puan kaybetmelerinin yanı sıra 1 puan alabildiler desek daha doğru olur. Giresunspor’un 10 kişi kalmasıyla birlikte kazanmaları bekleniyordu ama 1 puanı zar zor kurtardılar. Süper Lig’de bu sezon sadece 2 galibiyet alabilen Francisco Farioli’nin öğrencileri, geçen sezonun çok uzağında. Çok kolay gol yiyorlar ve kazanmakta zorlanan bir Alanyaspor var. Maç öncesinde Alanyaspor’da Leroy Fer kart cezalısı.

Hatayspor – Alanyaspor Maç Bilgileri

Hatayspor – Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antakya Atatürk Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Abdullah Yiğiter, Strahil Popov, Simon Falette, Ognjen Vranjes, Sam Adekugbe, Muhammed Mert, Onur Ergün, Mehdi Boudjemaa, Saba Lobzhanidze, Dylan Saint Louis, El Kaabi

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Marafona, Fatih Aksoy, Miha Mevlija, Jure Balkovec, Christian Borja, Joao Novais, Efkan Bekiroğlu, Daniel Candeias, El Mami Tetah, Zinadine Ferhat, Wilson Eduardo

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Alanyaspor, son haftalarda beklenmedik puan kayıpları yaşadı. Hatayspor ise geçen hafta Sivasspor’u 2-1 mağlup etti ve bu sezon Süper Lig’de ilk galibiyetini aldı. Hatay’da gollü bir maç bekliyorum. Hem Hatayspor hem de Alanyaspor gol bulmayı başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.43

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Hatayspor’un çıkışı devam etti. Volkan Demirel yönetiminde çıktıkları 2. Maçtan da galibiyet ile ayrıldılar. Alanyaspor’u 1-0 mağlup ettiler.